Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
22 èves vagyok. Nem tudom, hogy mondjam el. Màr attól is kiakadtak mikor a nõvèrem 25 èvesen bejelentette terhes. Ezutàn anyu mondta ha nem megy abortuszra megszakitja vele a kapcsolatot. Ìgy is lett. Azóta van neki egy 2 èves kisfia.
2013. aug. 2. 16:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy ezt irom, de ezek szerint mindegy hogy mondod el.
2013. aug. 2. 16:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nezd, ha a szulok nyakara tervezte, egyedul, akkor ertheto.

Ha stabil parkapcsolatba, onallo eletbe, akkor finoman fogalmazva is negativ a velemenyem a szuleidrol....

2013. aug. 2. 16:56
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Én még olyat nem hallottam, hogy valaki ultimátumba adná a saját unokája megölését. Ez szégyen.

Nem tudok tanácsot adni, mert elállt a szavam.

2013. aug. 2. 17:20
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Külön élsz a szüleidtől? Van stabil kapcsolatod? Ha mindkettőre a válasz igen: akkor magánügyed, hogy terhes vagy, a szüleidnek SEMMI köze hozzá, mit teszel.
2013. aug. 2. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha majd veled is megszakítja a kapcsolatot emiatt, majd idővel szépen rájön, hogy egyedül marad, mint a kisujja.
2013. aug. 2. 17:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Csak lehet, hogy a kérdező is egy gyerekkel.
2013. aug. 2. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha van stabil kapcsolatod,munkátok,külön éltek,és el tudjátok látni a babát,akkor a szüleidnek semmi köze hozzá,és ne foglalkozz velük.

Hidd el,fogják még ők bánni,hogy lemondtak az unokájukról!!

2013. aug. 2. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:
A pàrommal èlek, ès nem a szüleimmel. Én sem èrtem õket. Felnõtt nõ vagyok màr.
2013. aug. 2. 17:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Akkor ezek szerint rendezettek a körülményeid.

Én boldog babavárást kívánok, anyukád meg vagy megszokja vagy nem;)

2013. aug. 2. 17:59
 10/13 anonim ***** válasza:
84%
Ne haragudj,hogy ezt mondom,de anyukád nem százas.Szerintem mindegy hogyan mondod el ha ennyi esze van akkor rosszul fog reagálni, amúgy gratulálok a a babához!Én 20 évesen lettem terhes anyukám is kiakadt(pedig még el tartania sem kellett már 18 éves koromtól) de aztán elmúlt,és nagyon imádja a már 2,5 éves unokáját.
2013. aug. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!