Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
22 èves vagyok. Nem tudom, hogy mondjam el. Màr attól is kiakadtak mikor a nõvèrem 25 èvesen bejelentette terhes. Ezutàn anyu mondta ha nem megy abortuszra megszakitja vele a kapcsolatot. Ìgy is lett. Azóta van neki egy 2 èves kisfia.
2013. aug. 2. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Odaállsz eléjük, és megmondod, hogy "Terhes vagyok, és megtartom. Vagy együttműködtök, és akkor mindenkinek könnyebb lesz, vagy nem, és akkor többet nem láttok sem engem, sem az unokátokat, és ha így folytatjátok mindenkit elveszítetek."

Erről szól az anyaság, már most, ki kell állnod a gyermekedért.

2013. aug. 2. 18:43
 12/13 málna_ ***** válasza:
100%

Azért ne nagyon hagyd, hogy ezt az időszakot beárnyékolja a szüleid hülyesége...

A babavárás jó dolog, gondolom örültök neki, most csak ezzel foglalkozz.

2013. aug. 2. 19:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak kellene magát szégyellnie, hogy nem törödik a lányával unokájával és így csinál. Ő fogja ezt hamarább megbánni. Felnőtt nő vagy, állj elé és mondd meg neki hogy terhes vagy. Ha elfogadja jó ha nem akkor se a te szégyened az övé.
2013. aug. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!