Próbaidő alatt bármikor indoklás nélkül kirúghatnak.
Ha próbaidő után állandósítanak és nem szólsz, hogy terhes vagy, akkor nem terjed rád ki a védettség, tehát amikor megtudja a főnököd, hogy gyereket vársz, kirúghat.
2013. aug. 8. 16:16
12/24 anonim válasza:
Igen utolsó, kirúgHATJA, de ha rögtön elmondja akkor pedig NEM VESZIK FEL!
2013. aug. 8. 16:19
13/24 anonim válasza:
Ha megmondod, hogy babát vársz akkor fel sem vesznek. Ha nem mondod meg, akkor felvesznek ugyan, de nem fognak visszavárni a babázás után és kereshetsz megint munkát. Sőt még az is lehet, hogy a próbaidő alatt kiderül a terhességed és akkor ki is rúghatnak bátran. Általában 3 hónap a próbaidő, így valószínűleg úgyis kiderül, hogy állapotos vagy.
2013. aug. 8. 16:21
14/24 anonim válasza:
Ráadásul ilyenkor még sajnos semmi sem biztos.... de persze nem ebből kell kiindulni.
De még csak orvos sem támasztotta alá hogy valóban van baba, dobogó szívvel. Én nem mondanám el emiatt sem.
2013. aug. 8. 16:21
15/24 anonim válasza:
Én nem mondanám el, az is lehet, hogy a próbaidő alatt meg lesznek veled elégedve és visszavárnak majd a babázás után. Azért az sem normális állapot, hogy ne kapjon munkát egy várandós nő, mikor a terhesség azért jó hosszú idő, addig malmozzon otthon munkanélküliként? És még ha neadjisten ki is rúgják, legalább dolgozott plusz 3-4 hónapot. Ráérsz elmondani mikor orvos is megerősítette. De én pl. csak a 13. héten mondtam el a főnökömnek is, mint mindenki másnak.
2013. aug. 8. 16:52
16/24 A kérdező kommentje:
Hát jövőhéten a dokinál minden kiderül.Addig biztos nem szólok róla,de szerintem utána is addig húzom,amíg tudom.Kell a pénz.
2013. aug. 8. 18:17
17/24 anonim válasza:
Na mi volt az interjún? Felvettek?
2013. aug. 9. 22:29
18/24 A kérdező kommentje:
Igen,próbaidőn vagyok.Baba is jön,de nem szóltam.:)
2013. aug. 12. 10:38
19/24 anonim válasza:
Gratulálok a babához :) Én sem szóltam volna a helyedben, pláne úgy hogy még csak biztos sem volt a dolog.... jól tetted. Így legalább pár hónapra lesz munkád addig is, amúgy pedig biztos hogy nem lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!