Most tudtam meg hogy terhes vagyok, de mennem kell állásinterjúra, meg akarnék is dolgozni! Szóljak hogy terhes vagyok? Vagy majd ha felvettek akkor szóljak, az meg szemétség nem? Mit csináljak?
Dehogyis szolsz, akkor tuti nem fognak felvenni! De figyelj, ha mondjuk 3 honap mulva majd bejelented, akkor mondod majd azt, hogy nem tudtad, hogy terhes vagy meg az allasinterjun.
Ne foglalkozz senkivel, neked erre a munkara szukseged van, kesz. Ha olyan a munka hogy terhesen is lazan meglehet csinalni, akkor pedig dolgozz majd minel tovabb.
Ne szolj, es sok sikert!!
valószínűleg ki fognak kötni próbaidőt. Vélhetően 3 hónapot, mert annyit lehet. Ez alatt neked menned kell majd orvoshoz, védőnőhöz és ultrahangra, ez legalább 5-6 nap nyi hiányzás. Szerintem úgyis ki fog derülni.
Egyszerűbb megmondani, mert ha kiderül, akkor a próbaidőről úgyis minden ok/indok nélkül ki tudnak hajítani (ezért próbaidő), szóval jobb ezt előre tisztázni.
Elgondolkodtató az előttem szóló...
Én viszont nem erről az oldalról közelíteném meg:
Most fogantál meg, tehát bármi lehet... Mármint, szóval hogy nem lesz belőle... (Bocs, nem tudom hogy' írni, mert nem akarom, hogy rosszul érezd magad, de ez is benne van a pakliban. Annyi mindent hallani)
>> ha így lenne, akkor fölöslegesen csökkentetted már előre az esélyeidet.
Ahogy ismerem, a munkáltatók simán lepöckölik az embert, nem esik könnycsepp utánunk, tehát ne sajnáld őket. Ők sem humánusak, magukra gondolnak. (Tisztelet a kivételnek, mert biztos van ilyen is, noha még nem találkoztam effélével)
Neked, Nektek szükségetek lesz arra a pénzre, amit majd akkor kapsz, amikor már megvan a baba...
>>Tehát a cél szentesíti az eszközt :)
Kb. ennyi jutott most eszembe...
Szorítok Nektek, gratula
>Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!