Adnatok olyan nevet a gyermeketeknek amit mar 2 ismerosotok a kutyainak adott?
Hulye kerdes lehet, de olyan regota kineztem egy nevet a leendo kislanyomnak...de kozben 2 ismerosom (egy kozelebbi es egy tavolabbi) is azt adta a kutyajanak.... :-S
Hezitalok, bar van meg 4honapom, hogy dontsek...
Olyan regen kinezten mar ezt a nevet...de "kutya nevet" nem szeretnek adni neki. (Bar egyebkent nem kutyanev...)
Koszonom a valaszokat eloreis!
Erdemes ezzel foglalkoznom? Vagy butasag?
A mi nevunk a Zora lenne...de az egyik ilyen kutya egy hatalmas fekete amstaff. a masik pedig egy icipici yorki..
Valoszinu mire felno a picim mar ezek a kutyusok nem elnek.De biztos lesz utanpotlas, nem szeretnem ha egyszer ezzel csufolnak.
Naa nem egyszeru ez.
sokáig tetszett a Mira, de közben a szomszéd srác így nevezte el a pitbullját :)
Most már a kutya jut eszembe a névről, nem tehetek róla. De végül is kiderült, hogy fiunk lesz, úgyhogy le is került a napirendről a kérdés
Én meg Boglárka vagyok és az egyik osztálytársamnak is így hívták a kutyáját(meg ahogy olvastam a kommenteket nem ő volt az egyetlen)engem nem zavart.Nekem az sokkal idegesítőbb hogy már lassan tömegcikk ez a név én meg pont olyan személyiség vagyok aki utálja a tömegcuccokat de hát ez van.
Viszont az a név amit kinéztél szerintem nagyon szép és egyedi.Az meg nem számít,hogy hogy hívják más kutyáját mivel a Zora nem kutya név te meg nem Tappancsnak akarod elnevezni a lányod:)
Adnék igen,ha az tetszene.
Lehet száz másik kutyának,macskának,hörcsögnek ez a neve...
De kérdem én,akkor mi van van???
Tudom,hogy ismerősök,de nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!