Összevesztem a párommal, nagyon megbántott. Ti mit tennétek?
Ma délután felhívtam, hogy munka után hozzon a gyerekeknek kekszet, mert este mindig esznek és elfogyott a kedvencük.
Mikor hazajött nem hozott semmit, de az unokaöccsével jött. Mondta elmegy mindjárt a boltba. Oké. Mikor indultak a két gyerkőc is ment volna velük (3 és 2 évesek), de az már nem tetszett neki. Pedig mondtam elvihette volna kicsit őket, mert 8 hetes terhes vagyok, egy kis pihenés jól jött volna, ha csak fél óra is.
De nem akarta, végül csak az egyiket vitte volna, pedig 2 unokatesója is ott volt segítségnek. Én mondtam, akkor ne vigye egyiket sem. Erre nem ment el ő se. Amúgy arra ment ki az egész, hogy a kocsmába is be tudjon menni, azért nem akarta elvinni a gyerekeket. Vigyem le én ha akarom, miért nem viszem le. Egyszerűen nem érti meg, hogy fáradt vagyok, kimerültnek érzem magam. Úgy irigylem azokat a nőket, akiknek a párjuk segít, vagy tegnap is a játszótéren a gyerekek vagy az apjukkal voltak lent, vagy mind a két szülőjük lent volt.
Erre megkaptam, hogy csinálom pi...t, meg k...a vagyok, még k...nak sem lennék jó. Nem csinálok itthon semmit. Most is már begörcsölt a hasam, pedig saját felelősségre megyek vissza dolgozni, mert már most magas a vérnyomásom, mind a két terhességem alatt toxémiám volt, de a tgyás kezdetéig szeretnék dolgozni, hogy jó gyedem legyen. Így nem is tudom, megtartsam-e a babát egyáltalán?
Ne haragudj, de nagyon felelőtlen vagy. Össze-vissza csapongsz, hogy megtartod a babát, aztán mégsem, közben csak a pénzt számolgatod. Egy életről döntesz, vedd már kicsit komolyabban, ez nem játék!
Egy gyereket sem kellett volna szülnöd, nemhogy hármat...
Abból amit leírtál, úgy tűnik, hogy a férjed sem igazán nőtt még fel a feladathoz.
Kedves 13-as! Remélem nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy hirtelen azt se tudd, mit csinálj, vagy ha igen, akkor gondolkodj el egy kicsit. Igaz, aki kifogott egy minta férfit, az könnyen beszél. Mindegy, az ilyen válaszokon jókat mosolygok:)
A párom 32 éves. Nem arról van szó, hogy mindig eljárkál, hanem hogy a gyerekeket nem akarja úgy elvinni soha, hogy én nem vagyok velük. Ha tegnap elvitte volna őket, ami kb. fél óra lett volna, kicsit legalább össze tudtam volna kicsit dobni a lakást. De most már látom, hogy ő olyan ember, hogy a gyerekek és a háztartás csak a nő dolga. Bár hiába könyörgök neki néha, hogy jöjjön el velünk a játszótérre, 5 percre van tőlünk egy játszótér, még oda sem jön el. Ő dolgozott.
Én szeptemberben megyek vissza dolgozni, addig a felgyülemlett szabikat töltöm, kérdeztem tőle, ha majd én is ledolgoztam a napi 8-9 órámat és hazamegyek, akkor majd én se csináljak ennyi erővel semmit?
Erre már nem válaszolt.
Most azt kell eldöntsem, hogy hogyan tovább!
Látom te is lepasszolod a gyereket másnak, míg vásárolsz meg társai. Én is tudnálak véleményezni, mint anya, aki még a gyerekére sem tud figyelni, míg vásárol. Pedig neked csak 1 van. Én mind a két gyerekemre tudok figyelni mikor vásárolok és nyugodtan vásárolok így is. Párom nem is egyedül ment volna, hanem két unokaöccsével.
Szegény gyereked, gondolom otthon ül egész nap, extra szigorban, meg se szólalhat, mert az írásodból úgy tűnik, ilyen anya vagy, a gyerek csak elsétál a játszótér mellett, mert ha beviszed nem tudsz azt csinálni amit akarsz.
Te minek szültél gyereket, ha egyre se tudsz figyelni, mindig lepasszolod?
Ja, és gondolom nem a párod vigyáz rá, hiszen nem az ő dolga!!
jellemző...
először jöttök, hogy mire vállal 3 gyereket, kettőt se kellett volna... utána írja, hogy elveteti, akkor meg jön az "ennyi a gyereked élete" mag hasonló...
Nyilván nem jó a helyzet, de inkább vetesse el, szenvedjen ő, de ha megszüli, akkor szenved ő is, meg a 3 gyerek is!
Kérdező! Pakolj össze, és költözz el! Esetleg családok átmeneti otthonába, ha van hely, kérdezz rá! Szüleid vannak? Hozzájuk nem tudnál menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!