Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap összevesztem a férjemme...

Tegnap összevesztem a férjemmel, azóta picit jobban fáj a pocim. (se vérzés, se görcs nincs) Ugye ettől nem lehet baja a babának? Nem verekedtünk vagy ilyesmi, csak megbántott és kiabáltam vele.11 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én terhességem tele volt feszültséggel, idegeskedéssel sajnos, mert a párom mindenhol volt csak itthon nem. Van egy gyönyörű babám, aki többemberes, hisztérikus, akaratos, sosem áll meg, állandóan pörög- de nagyon imádom!

Hogy az állandó idegeskedéstől lett -e ilyen? Talán.

Semmiesetre sem tesz jót az idegeskedés.

2009. okt. 29. 09:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi is sokszor veszekedtünk , mikor terhes voltam, és sokkal több konfliktusba kerültem másokkal is. A hormonok játszanak. A szüleim mondták is, hogy remélik senkit nem fogok megölni a gyerek születéséig. Mindig keményedett a hasam és fájdogált ha veszekedtem. NYUGI!

Jó babavárást!

2009. okt. 29. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban fáj, ha feszült vagyok. 11 hetes
2009. okt. 29. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
A védőnőm azt mondta, hogy a baba nemcsak érzi, hogy milyen hangulatban vagy, hanem ugyanúgy át is éli az örömödet és a fájdalmadat. Én ebben hiszek. Mikor mi veszekszünk, utána a pocimat simogatom és nyugodt hangon beszélek hozzá, hogy tudja, nincs baj. A védőnőm ugyanezt ajánlotta betegség esetére is. Nekem bejött. 14 hetes km
2009. okt. 29. 12:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én mindig is érzékeny voltam de elfolytottam a mérgem. Most sokkal jobban fáj, ha olyan bánt, okoz feszültséget, aki tudja, hogy babát várok, és az előzőt is stresz miatt veszítettem el fél éve. Nekem is görcsöl utána a hasam alja.

Pedig kezdem érteni, hogy ez az én felelősségem is. Meg kell tanuljunk, okosabban önzőnek lenni. A védőnőm tündéri jó fej. Azt mondja: "minden és mindenki nagyívben le van...tudva.:) Csak a pici a fontos". Azt tanácsolta: olyan dolgokkal foglalkozzam, ami örömet okoz, és figyeljek befelé.

Úgy tudom, hogy 13. héttől hallja a baba a zajokat.

Üdv. 14 hetes km

2009. okt. 29. 14:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Megkérdezhetem, hogy hogyan érted, hogy a stressz miatt veszítetted el a babádat?
2009. okt. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!