Tegnap összevesztem a férjemmel, azóta picit jobban fáj a pocim. (se vérzés, se görcs nincs) Ugye ettől nem lehet baja a babának? Nem verekedtünk vagy ilyesmi, csak megbántott és kiabáltam vele.11 hetes vagyok.
Az én terhességem tele volt feszültséggel, idegeskedéssel sajnos, mert a párom mindenhol volt csak itthon nem. Van egy gyönyörű babám, aki többemberes, hisztérikus, akaratos, sosem áll meg, állandóan pörög- de nagyon imádom!
Hogy az állandó idegeskedéstől lett -e ilyen? Talán.
Semmiesetre sem tesz jót az idegeskedés.
Mi is sokszor veszekedtünk , mikor terhes voltam, és sokkal több konfliktusba kerültem másokkal is. A hormonok játszanak. A szüleim mondták is, hogy remélik senkit nem fogok megölni a gyerek születéséig. Mindig keményedett a hasam és fájdogált ha veszekedtem. NYUGI!
Jó babavárást!
Én mindig is érzékeny voltam de elfolytottam a mérgem. Most sokkal jobban fáj, ha olyan bánt, okoz feszültséget, aki tudja, hogy babát várok, és az előzőt is stresz miatt veszítettem el fél éve. Nekem is görcsöl utána a hasam alja.
Pedig kezdem érteni, hogy ez az én felelősségem is. Meg kell tanuljunk, okosabban önzőnek lenni. A védőnőm tündéri jó fej. Azt mondja: "minden és mindenki nagyívben le van...tudva.:) Csak a pici a fontos". Azt tanácsolta: olyan dolgokkal foglalkozzam, ami örömet okoz, és figyeljek befelé.
Úgy tudom, hogy 13. héttől hallja a baba a zajokat.
Üdv. 14 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!