Most nagyon megbántott. Ti mit tennétek, ha ilyent mondana nektek a kisgyermeketek?
nem lehet, hogy kicsit lelkiismeret furdalásod van, mert dolgozol? Persze nem baj, hogy dolgozol, csak tudat alatt, nem lehet benne ez is?
Te is tudod, hogy nagyon szeret téged, ne haragudj rá. Amikor az én lányom nekem azt mondja, hogy nem szeret, mindig azt válaszolom rá, hogy az engem elszomorít, mert én ettől függetlenül nagyon szeretem, és soha nem tudnám őt nem szeretni. Rendszerint ilyenkor már közli velem, hogy nagyon szeret.
Lehet, a lánykád kicsit még "haragszik" rád, hogy nem vagy otthon. A mama jelen esetben nekem bűnbaknak tűnik.
(lehet, hogy hülyeség, de egyszer azt olvastam valahol, hogy soha ne térj nyugovóra haraggal a szívedben. Mielőtt lefekszel, adjál neki egy puszit, és mond el neki, mennyire szereted. én minden este megteszem. enélkül nem is tudnék elaludni. :) )
A gyerekeknek elképesztő radarjuk van, hidd el, hogy ez arról szól, hogy érzi a lelkifurdalásodat, és erre játszik rá, hátha eléri ezzel, hogy mégis otthon maradj vele:)
Ez mind csak arra utal, hogy téged szeret a legjobban, ezért alkalmazza az érzelmi zsarolást:D
Nyugi, elhiszem hogy rosszul esett, mondd neki, hogy szomorú vagy, ha nem szeret, de akkor majd te szereted őt kétszer ennyire, az elég lesz kettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!