Az itt lévő nők egy része miért kényeskedik? Gondolok itt a babó, babóca, rugi, szopis stb. kifejezésekre.
Kérdező! 26 éves anyuka vagyok.
A saját kezemmel húztam fel a Párommal együtt a konyhát. A sittet ugyan úgy pakoltam a pótkocsira,mint más,mázsa szám pakoltam be az utcáról hátra az udvarra a Párommal szakadó esőben a méteres fát. A tüzelőt is felhasgatom ha kell,és a Bátyám munkahelyén a tehenek alól is kiganéztam,mégis használok hasonló szavakat (a babóca nincs a szóhasználatomban,de nem zavar,ha más használja.)... szóval kényes lennék???
Nálunk ez megy: rugi, eszi, iszi, alszi, játszi, fürcsi, tápi, tejci, naci, lábi, buksi vagy buci,poci vagy pocó, szopi stb.
Lehet, hogy kényesedek, de akinek ez nem tetszik, szerintem egy besavanyodott fap.na. Bocsánat, de ilyeneken fennakadni csak ez a kategória tud. Ha nem tetszik, ne olvasd, vagy ha olvastad, felejtsd el gyorsan, de hogy kérdést is kiírj róla...
Amúgy meg, nekem így jobban tetszik, (szerintem a gyereknek is) Pl rövidebb is. A gyerek meg majd úgyis megtanul helyesen írni az iskolában.
Kérdésekben pl nem így írom, de ezek simán napi használatban vannak.
nohát akkor ha ezeken így kiakadsz ,akkor most életed legrosszabb estéjét fogom generálni :
-nemhogy babóca, de babi, sőt -kapaszkodjmeg! - bibibabi ill. bibibaba
-nem apa, anya, sőt nem is api, anyi ,hanem -mostfigyelj! - ipiapi, inyianyi! :D
-nem lábi ,hanem libláb vagy libilábi, illetve rigirugi és sorolhatnám! :)
természetesen ezek a négy fal közt ipiapival :D
így éljük újra a gyerekkorunkat ! lehet rajta mérgelődni minden akadékoskodónak! :P
"eszi, iszi, alszi, játszi, fürcsi, tápi, tejci, naci, lábi, buksi vagy buci,poci vagy pocó, szopi stb."
Basszus, inkább vállalom be büszkén, hogy besavanyodott fap*na vagyok...
A babó,rugi és szopi szavakkal mi a baj?
Inkább legyen szopcsi? (na ez már olyan műkörmös,cicababás szó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!