Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az itt lévő nők egy része...

Az itt lévő nők egy része miért kényeskedik? Gondolok itt a babó, babóca, rugi, szopis stb. kifejezésekre.

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 12:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező! 26 éves anyuka vagyok.

A saját kezemmel húztam fel a Párommal együtt a konyhát. A sittet ugyan úgy pakoltam a pótkocsira,mint más,mázsa szám pakoltam be az utcáról hátra az udvarra a Párommal szakadó esőben a méteres fát. A tüzelőt is felhasgatom ha kell,és a Bátyám munkahelyén a tehenek alól is kiganéztam,mégis használok hasonló szavakat (a babóca nincs a szóhasználatomban,de nem zavar,ha más használja.)... szóval kényes lennék???

2013. júl. 30. 14:43
 22/29 anonim ***** válasza:
21%

Nálunk ez megy: rugi, eszi, iszi, alszi, játszi, fürcsi, tápi, tejci, naci, lábi, buksi vagy buci,poci vagy pocó, szopi stb.

Lehet, hogy kényesedek, de akinek ez nem tetszik, szerintem egy besavanyodott fap.na. Bocsánat, de ilyeneken fennakadni csak ez a kategória tud. Ha nem tetszik, ne olvasd, vagy ha olvastad, felejtsd el gyorsan, de hogy kérdést is kiírj róla...

Amúgy meg, nekem így jobban tetszik, (szerintem a gyereknek is) Pl rövidebb is. A gyerek meg majd úgyis megtanul helyesen írni az iskolában.

Kérdésekben pl nem így írom, de ezek simán napi használatban vannak.

2013. júl. 30. 16:21
 23/29 anonim ***** válasza:
38%
ez szép aki nem gügyög a babájának és normálisan beszél vele az fapina....
2013. júl. 30. 17:06
 24/29 anonim ***** válasza:
14%
Nincs gyerekem, de a barátnőmnél sokat vagyok, így sokszor hallom, a "kajcsi" szót (kaja). Annyira rám ragadt, hogy a munkahelyemen szoktam mondani, hogy akkor megyek kajcsizni. A kolléganőm aki idősebb rám szólt, hogy ezt ne mondjam, mert őt ez nagyon idegesíti, miért nem lehet normálisan beszélni. Pedig én már annyira rá szoktam, és sajna nem tudok leszokni. Bosszantott is hogy miért beszélnek így a kismamák, most bajba kerülök miattuk, így próbaidősen.
2013. júl. 30. 17:32
 25/29 anonim ***** válasza:
41%

nohát akkor ha ezeken így kiakadsz ,akkor most életed legrosszabb estéjét fogom generálni :

-nemhogy babóca, de babi, sőt -kapaszkodjmeg! - bibibabi ill. bibibaba

-nem apa, anya, sőt nem is api, anyi ,hanem -mostfigyelj! - ipiapi, inyianyi! :D

-nem lábi ,hanem libláb vagy libilábi, illetve rigirugi és sorolhatnám! :)

természetesen ezek a négy fal közt ipiapival :D

így éljük újra a gyerekkorunkat ! lehet rajta mérgelődni minden akadékoskodónak! :P

2013. júl. 30. 19:38
 26/29 A kérdező kommentje:
Nekem nincs,gyerekem és egy ideig nem is lesz,fiatal vagyok még ehhez. Sőt engem nem is idegesít,csak a miértjére voltam kíváncsi. Nem kell itt rögtön fapin.ázni meg egymásnak ugrani, meg mindenféle rosszindulatú dolgot belegenerálni a kérdésbe.
2013. júl. 30. 20:51
 27/29 anonim ***** válasza:
37%
A "miért kényeskedik" gondolom tiszta jóindulat volt. Ráadásul ez a szó nem is ezt jelenti. De ha majd lesz egyszer gyereked, akkor megérted, hogy miért. Remélem mindig rugdalózónak fogod hívni a ruháját, szoptatott csecsemőnek őt. Aki használja ezeket az általad kiemelt becézéseket (mert ezek bizony azok), nem feltétlenül gügyög a gyerekének beszéd helyett. Nekem sem tetszik sokminden, azt nem is mondom. Nem kell mindent sarkítani. Provokatív kérdésekre pedig mindig ez a reakció, hogy egymásnak ugranak a válaszolók.
2013. júl. 30. 21:30
 28/29 anonim ***** válasza:
51%

"eszi, iszi, alszi, játszi, fürcsi, tápi, tejci, naci, lábi, buksi vagy buci,poci vagy pocó, szopi stb."

Basszus, inkább vállalom be büszkén, hogy besavanyodott fap*na vagyok...

2013. aug. 26. 19:00
 29/29 anonim ***** válasza:

A babó,rugi és szopi szavakkal mi a baj?

Inkább legyen szopcsi? (na ez már olyan műkörmös,cicababás szó)

2013. aug. 27. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!