Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az itt lévő nők egy része...

Az itt lévő nők egy része miért kényeskedik? Gondolok itt a babó, babóca, rugi, szopis stb. kifejezésekre.

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 12:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Szerinted a szopós jobban hangozna?
2013. júl. 30. 12:14
 2/29 anonim ***** válasza:
53%
Miért kell provokatív kérdést feltenni? Miért nem mindegy neked, ki hogy nyilvánul meg? Át lehet lehet lépni az ilyen kérdéseket...
2013. júl. 30. 12:16
 3/29 anonim ***** válasza:
83%

ez nem kényeskedés, hanem a gyerekes-babás "világra", szubkultúrára jellemző, eufemizáló rétegnyelv

mert a baba cuki, tehát a hozzá kapcsolódó szavak is cukik

van néhány olyan kifejezés, amitől én a falat kaparom, de szerencsére a környezetemben senki nem érzi úgy, hogy ezeket kell alkalmaznia (vagy ha igen, akkor egyértelműen tudjuk, hogy viccről van szó vagy nagyon bensőséges a kapcsolat)

2013. júl. 30. 12:16
 4/29 anonim ***** válasza:
75%
:D ez nem kényeskedés. Van aki egy nagy rózsaszín habcsókká válik amikor várandós lesz. Én nem lettem az, s zavar is az ilyen gügyügés. Embere válogatja. :)
2013. júl. 30. 12:17
 5/29 anonim ***** válasza:
49%
ez miért kényeskedés?
2013. júl. 30. 12:17
 6/29 anonim ***** válasza:
41%

Te kényeskedsz, kérdező, nem más. Tess tovább lapozni, ha veri az ingerküszöbödet. Szerintem aranyosak, bár nem tudom, miért bántja a szemedet a szopis szó, ugyan az, mint az emlőből való etetés- te sem használsz ilyen szavakat.

Nem értem, inkább tettél volna fel egy valóban fontos kérdést, de inkább unatkozol és provokálod az embereket. Silány életed lehet.

2013. júl. 30. 12:21
 7/29 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem kenyeskedes, hanem retegnyelv. Engem ez nem zavar, az viszont igen, hogy "most szokunk a bilikehez", "kezdunk gugyoreszni", "multkor is olyan szepen mosolyogtunk". Az ilyen anyukakat en se ertem, de azert tudok tole aludni. :D
2013. júl. 30. 12:23
 8/29 anonim ***** válasza:
35%
És ez miért fáj neked? Szerintem senkinek nem ártanak, hadd örüljenek a "babónak".
2013. júl. 30. 12:28
 9/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a szopizik,vagy a rugi egyátalán nem zavaró inkább a tejcike,meg főzi meg a van már 20fogunk,6 pelust használunk na az jobban zavar
2013. júl. 30. 12:33
 10/29 anonim ***** válasza:
20%
Vannak szavak amiket ha meghallok, azt hiszem kiesik a szemem. Engem kifejezetten zavarnak az ilyen rövidítések, most a rugi még oké. Nem azt mondom, hogy soha ne rövidítsünk semmit, de van ami már nem normális. A babóca, babó engem már zavar, baba ennyi, kész. Egyébként, én a környezetemben azt vettem észre, hogy az amúgy értelmes, tanult emberek is, ha gyerek van a közelükbe, úgy viselkednek mint egy hülye. Minél kisebb a gyerek annál inkább és leginkább nőkön vettem észre. Gügyögnek meg produkáltatják a gyereket, mindenkinek a képébe nyomják mert milyen aranyos ahogy az orrán folyik ki a tej. Én ezt nem értem. Meg, hogy milyen szép, meg milyen ügyes és mutogatja, dicsekedik vele. Rendben, hogy szereti, büszke rá, de nem mindig érzem normálisnak. Jó, hát lehet, hogy nem baj, de engem nagyon zavar, őszintén szólva sosem szerettem a gyerekeket. Anyám óvónő és nevezhetjük szakmai ártalomnak, de mint a sas a pocokra úgy csap le a gyerekekre. Sosem éreztem azt, hogy engem jobban szeret mint a kis aranyos gyerekeket akik ki vannak mázolva pudinggal. Én csak addig kellettem neki amíg meg nem nőttem. Lehet, hogy ez az oka a gyerekek iránti ellenszenvemnek. Sajnálom, ha megbántottam valakit. Én kifejezetten utálom, ha valaki így beszél és meg kéne érteni, hogy ez nem normális viselkedés. Mintha visszafejlődnének. Meg fel kéne fogni, hogy attól, hogy most született gyereke nem ő a mindenség. Nem érdekel mindenkit, hogy mikor mit hányt, mert akármilyen cuki rövidítésekkel fogalmazunk ez nem aranyos.
2013. júl. 30. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!