Az itt lévő nők egy része miért kényeskedik? Gondolok itt a babó, babóca, rugi, szopis stb. kifejezésekre.
ez nem kényeskedés, hanem a gyerekes-babás "világra", szubkultúrára jellemző, eufemizáló rétegnyelv
mert a baba cuki, tehát a hozzá kapcsolódó szavak is cukik
van néhány olyan kifejezés, amitől én a falat kaparom, de szerencsére a környezetemben senki nem érzi úgy, hogy ezeket kell alkalmaznia (vagy ha igen, akkor egyértelműen tudjuk, hogy viccről van szó vagy nagyon bensőséges a kapcsolat)
Te kényeskedsz, kérdező, nem más. Tess tovább lapozni, ha veri az ingerküszöbödet. Szerintem aranyosak, bár nem tudom, miért bántja a szemedet a szopis szó, ugyan az, mint az emlőből való etetés- te sem használsz ilyen szavakat.
Nem értem, inkább tettél volna fel egy valóban fontos kérdést, de inkább unatkozol és provokálod az embereket. Silány életed lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!