Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az itt lévő nők egy része...

Az itt lévő nők egy része miért kényeskedik? Gondolok itt a babó, babóca, rugi, szopis stb. kifejezésekre.

Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 12:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
30%
Értelek mire gondolsz,nem tudom mi történik a nőkkel,bár én állítom a nők 80%ának elmennek otthonról miután gyereke születik,ezt tapasztalom,pedig nekem is van gyerekem,de sohasem gügyögtem oké a rugi pl nem zavart de vannak olyan szavak,kifejezések,vagy amikor többes számba beszélnek hogy a hajam is égnek áll és nem értem vajon miért csinálják amúgy értelmes emberek.
2013. júl. 30. 12:43
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

Én nem használok ilyen szavakat, de szerintem annak mentek el otthonról a gyerek születése után, akiknek ilyen pitiáner dolog szúrja a szemét :) Lényeges kérdésekben oké, ki lehet akadni, de ilyenen?

Ez kb olyan, minthogy elmentünk a LÁNYKÁMMAL a boltba, vettÜNK citromot. Én tartottam a zacskót, ő számolta, beledobta. Pedig én fizettem ki a citromot, nem ő. :) ennyi.

2013. júl. 30. 12:48
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Utolsó látom megfogtad a lényeget...már kijött 6 fogunk és 8 pelenkát használtunk el,és egész éjjel szoptunk kifejezések nevetségesek
2013. júl. 30. 12:51
 14/29 anonim ***** válasza:
54%
Egy pelda egy hasonlo gondolkodasu ember szajabol. 2 eves volt a fiam, latogatoba jottek hozzank. Reggeli elott szolt a fiamnak hogy jojjon enni: xy-ka gyere, kerlek ulj be a szekbe es fogyaszd el a reggelidet. Milyen folyadekot szeretnel hozza? Gyerek csak nezett hogy mi van? Mondom a gyereknek gyere kesz a hami tejet kersz vagy kakaot? Erre jol leteremtett hogy mi az hogy haminak hivom az etelt..:) engem nem zavar ha mas maskepp hivja.. pl nem ertem miert baj ha aztmondom a gyerek bufizett, nem pedig bofogott..nem becezek mindent..teny hogy van aki tulzasba viszi..de az meg az o baja..inkabb az a fura ha egy 2evest megkersz hogy "fogyassza el ax etelt es az innivalot folyadeknak nevezik..de ki igy ki ugy..
2013. júl. 30. 12:51
 15/29 zabmester ***** válasza:
69%

Na jó, ez a folyadék tényleg durva :D Ezt szerintem felnőttként sem hívja így senki (bár ahogy látom, mégis van legalább egy).

Mondjuk a túlbecézés valóban idegesítő, olyan hatást kelt, mintha az illető visszafejlődött volna agyilag, vagy nem is tudom, mi baja van. A legdurvább, amivel találkoztam, az a "szopcsimellcsi" volt, ezt ezen az oldalon láttam leírva.

2013. júl. 30. 13:01
 16/29 anonim ***** válasza:
14%
Engem valahogy nem zavar :)
2013. júl. 30. 13:05
 17/29 anonim ***** válasza:

Azt lefelejtettem, hogy olvastam már itt olyat is, aki azt sérelmezte, miért írják az anyukák-apukák azt, hogy a lányom, fiam... Merthogy a gyereknek van apja és anyja, tehát lányunk, fiunk legyen. Most őszintén, ez is olyan lényeges?

Engem tényleg nem zavar, ha valaki így írja ki/le, de ha elmentünk boltba a lánykámmal, akkor is együtt mentünk, vagy elmentem boltba és vittem a lányomat is? Ezek olyan apró dolgok az élet nagy dolgaihoz képest, hogy szerintem említésre sem méltóak. Mondjuk a romcsi, puszcsi, szercsi szavak sem zavarnak, csak érdekesen nézek ki a fejemből, ... :)

2013. júl. 30. 13:12
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy látom a kisebbséget képviselem. :) Műszaki beállítottságú ember vagyok, ilyen szakmában is dolgozok, elsősorban férfiakkal. A barátaim nagy része férfi. Tehát nem nevezném magam egy gügyögős emberkének, sőt még könnyű embernek sem.

DE. A 10 hónapos kisfiammal amikor beszélek a gyümölcs az gyümi, a főzelék az főzi, a rugdalózó az rugi stb. Mert ő még csak egy pici gyerek és úgy érzem hogy sokkal szívesebben hallja tőlem kedveskedve ezeket a szavakat, mint pl. "ügyes vagy, adok egy puszit a kobakodra" mint azt, hogy "adok egy puszit a fejedre". Mivel az időm nagy részét vele töltöm, ezért néha bizony másokkal való beszélgetés közben is kicsúszik egy-egy ilyen szó a számon.

És igen, többes számozni is szoktam, pl. ma almát ettünk. Mivel mindent együtt csinálunk, együtt eszünk, alszunk, játszunk és fürdünk, mivel önállóan ezeknek a dolgoknak az elvégzésére nem képes.

És nekem ő babó vagy babóca és nem baba, mert szeretem és ezt ezzel fejezem ki. Hidd el, hogy pontosan tudom, hogy más számára ő "csak" baba.

És igen, amíg módomban áll szívesen teremtem meg magam és az ő számára ezekkel a kedveskedő szavakkal is azt a világot, ami úgy érzem az ő lelkének való.

2013. júl. 30. 13:13
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
Ja, igen. A puszcsi szercsi romcsi...-ezek a kényeskedés 'jellemzői' :)
2013. júl. 30. 13:17
 20/29 anonim ***** válasza:
17%
13.! Te értettél félre... Nekem ez olyan, hogy vettünk, együtt csináltuk.
2013. júl. 30. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!