Mitől lehet az, hogy egy 5 hós baba kényeskedik?
Figyelt kérdés
Nem tudok vele mit csinálni kb. 2 hete nagyon rászokott h nyávog pedig mindene rendbe, pl. pelus, pocak.... sír , nem jó neki semmi!!! Mit tudok tenni??? és mitől van ez????2008. dec. 18. 23:30
1/5 anonim válasza:
Vannak ilyen gyerekek, de ne engedd neki, mert en is pl. irtozom tole amikor nyivakol egy gyerek. De pontosan mit jelent ez nalatok? Sir amikor egyedul van?
Ne kapdosd ki a kisagybol, ne legyen kezbe, mert azt imadjak, es arrol nehez leszoktatni. Ha van jarokaja a babadnak, akkor abba hagyd benne, tedd ugy a jarokat, hogy lasson teged.
De kulonben lehet hogy ilyen tipusu. Kulonben lehet hogy jo dolgaban csinalja ezt. Es mit csinal? Hogyan kenyeskedik? Lany kulonben?
2/5 anonim válasza:
Faszé' nem lehet hónapos-t írni... :-(
3/5 A kérdező kommentje:
:-(( 5 hós a baba és fiú!
2008. dec. 19. 20:12
4/5 A kérdező kommentje:
tehát 5 hónapos, és nem szoktam kikapkodni a kiságyból csak ha már úgy gondolom.el van amúgy csak nyávog mint egy kislány, tipikus kényeskedés.ölbe van pl. vagy fekszik és elkezd feszűlni és nyávog! na ilyenkor én rászólok és próbálom terelni a figyelmét és nem fel venni! vagy megkapja a cumit!mkvel tudom még leszoktatni erről??? vagy egyszerüen most ez a korszaka van??
2008. dec. 19. 22:24
5/5 csokigta válasza:
Hát nemtudom, de nekemis már nagyon elegem van a babasírásbol, mindig sírni, azért az istense gondolhatta komolyan, hogy így oldja meg, hogy a babák sírjanak ha valami hülye bajuk van, elég szar megoldás :( Én ez miatt a kocsiba is alszok mert irritál a baba sírás, hiába a sajátom. Dehát mindegy ez nem isten műve de el mehetne a fenébe aki így találta ki az életet, hogy a babák sírjanak, nyávogjanak ha valami bajuk van, főleg hogy meg kapnak mindent, akkor mi a francé sírnak?? Rohadt idegesítő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!