Engem az idegesít csak (nem dohányzom!!),hogy a város egyetlen lottózójába,ahova két hetente járatosok vagyunk is dohányos lett!!
Hiába nem dohányzom,szerintem egy nagyon ostoba szabályzat!!
2013. júl. 24. 13:47
32/40 anonim válasza:
Azzal egytértek, hogy 18 éven aluliakat ne szolgáljanak ki, de azzal nem, hogy kiskorú nem léphet be egy ilyen boltba. Nem ettől fog rászokni, hanem inkább attól, hogy a szüleit látja cigizni. Aki meg dohányos, az úgyis megveszi valahogy, ezzel max. megnehezítik a helyzetét. Ostoba törvény, ostoba kormány.
2013. júl. 24. 15:16
33/40 anonim válasza:
Én elmesélem a történetemet.
Egy hete kb. a párom aki igen dohányzik , és elküldött , hogy a d.u sétából a 3 éves és 4 hetes gyerekkel menjünk be . Jól van mondom bemegyek a kisebbik a a lányok a tesókocsiban ülnek/fekszenek , és mondja a csaj , hogy léccíves vidd ki a gyerekeket és ott kinn várjanak meg . Mondom nem viszem , akkor elkezdi hogy akkor hívnia kell a rendőrséget !
Jó kivittem de ez felháborító szerintem !
2013. júl. 26. 14:19
34/40 anonim válasza:
Szia!
Nálunk sok apuka megy gyermekkel oda, de olyan anyuka is van, aki gyerekkel megy, de nem dohányzik, csak apukának veszi meg, mert mire apuka hazaér a melóból, addigra bezár. Nálunk csak délután 4-ig van nyitva. Én is így megyek oda, ráadásul 3 gyermekkel. Nálunk ezt úgy oldották meg, hogy van egy kis ablak, amin keresztül tudsz vásárolni, nem kell bemenned, ráadásul kerthelyiséges, tehát be lehet csukni a kaput, ha mégis bemész, és így nem szaladnak ki a gyerekek.
Ezt jó ötletnek tartom.
Tesóm egy másik városban lakik, ott pl egy kocsma mellett van a trafik, ott kiküldik a gyereket, legyen akár 1 éves...
2013. júl. 26. 14:22
35/40 anonim válasza:
Én erre mindig azt mondom, hogy amikor bemegyek a gyerekkel a bármilyen hipermarketbe, és 3 soron keresztül nézegetjük a különböző alkoholos termékeket, akkor az miért is jobb???Az alkohol az még rosszabb szerintem...Miért elfogadottabb az hogy valaki leissza magát, mint az hogy elszív egy pár cigit?Alkohol miatt estek szét már családok, cigi miatt ilyenről még nem igazán hallottam.Pl apuka alkesz..haza megy szét ver mindenkit azt lefekszik aludni...ilyen egy doboz cigi után azért nem hiszem hogy történik..!
A másik az, hogy egy alsó korhatárt igazán tehetnének.Mert az oké, hogy egy kamaszt kint hagyok, de egy kis 2-3-4 évest???Nevetséges..
2013. júl. 26. 14:59
36/40 JanoviczkiFerencné válasza:
Már csak azért sem tartom jó ötletnek ezt a trafikosdit, mert így egy tiltott és ezáltal igencsak érdekes dologgá vált a cigaretta. És ugy a gyerekek mindig hova szeretnének bemenni? Ahova nem lehet. Vajon mi lehet az ajtó mögött? Sajnos ez szerintem rosszul fog elsülni, igencsk felhívja a figyelmet a cigarettára egy ilyen "'tiltott" bolt. Ugyanúgy, mint amikor megszüntették a kórházakban a kijelölt dohányzóhelyet és így most "reklám-sorfalak" állnak a kórházak előtt, fehér köpenyben dohányzik orvos, ápolónő,hálóingben beteg, kismama stb. mindenki szeme láttára, feltünően. Így persze egy gyerek mindjárt észreveszi a cigarettázó tömeget, ráadásul látja, hogy bizony a doktor bácsi is stb... Holott akijelölt dohányzóhelyeken a kutya nem vett észre senkit, mivel oda amúgy is csak azok mentek akik rá akartak gyújtani. És tényleg,a cigaretta a legkárosabb dolog? Alkohol, bárhol bármikor beszerezhető kábítósze, nem beszélve a rengeteg szemét ennivalóról aminek semmi köze ahhoz ami rá van írva, minden csak nem kaja, és ilyet elsősorban a gyerekeknek adnak el.
2013. júl. 26. 15:00
37/40 anonim válasza:
Nem tartom normálisnak. Soha nem cigiztem, a szagát sem bírom, de ez túl van már lihegve. Anyukám mindig is cigizett, biztos vett régen úgy cigit, hogy vele voltam, mégsem akartam soha cigizni.
Ne szolgáljanak ki kiskorút, de hogy valaki a pár éves gyerekét nem vihesse be, amíg megveszi, az túlzás.
2013. júl. 26. 15:58
38/40 anonim válasza:
Az egész ott kezdődik, hogy hogy lehet egy dohányboltot úgy elnevezni, hogy NEMZETI? Ez sértő az országunkra nézve! Én nem dohányzom, értelmét sem látom, de ez szerintem is felháborító, hogy kiskorúval nem mehet be senki dohányt venni! Akár törvény, akár nem, megint itt van valami, ami mindenki figyelmét eltereli a valós, ennél sokkal súlyosabb dolgokról!
2013. júl. 26. 21:22
39/40 anonim válasza:
Kérdező:a 15. válaszolót ne sajnáld,hiszen írta is,hogy Ő NEM cigizik(csak példaként említette).Különben más-fejlettebb-országban/országokban(pl.Ausztria)tök normális ez a rendszer.Bár én már nem dohányzom(már nem,mert régen bulik alkalmával igen,ám 3 gyerekes anyukává váltam,és valahogy megutáltam a cicit),sok ismerősöm igen,de szerintük is rendjén van ez így(mármint a trafikokkal).Ne szokj le,ha nem akarsz,de alkalmazkodj,mert más választásod nincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!