Kisgyerekes 40 közeli anyukák ti is ilyen betegesek vagytok?
39 éves vagyok,3 éves és 1.5 éves gyerkőccel.Idén nem győzök orvoshoz járni,előszór begörcsöltem,kiderült epekő ezt 4 hete kivették.Közben már harmadszorra lett P3-as rákszűrésem most ezt is műtik.Szeptemberben mehetek MR vizsgálatra mert nem ürül ki a hólyagom valamiért.Már nagyon kivagyok,hogy ennyi idősen ennyi bajom lett így egyszerre. :-(
Más is küzd ilyesmivel?Vagy makk egészségesek vagytok?
Tényleg semmi köze ahhoz, hogy van e gyereked vagy nincs... én 22-23 éves korom óta küzdök mindenféle nyavalyával... És csak tavaly derült ki, hogy mindennek az oka egy autoimmun pajzsmirigy gyulladás...
Tavaly kezdtünk el próbálkozni a babával, és 2x is elvetéltem, mire kiderült a baj... sajnos akárhogy nézem ennek meg kellett történnie, mert az össze többi tünetemre szartak az orvosok... így most a 3. terhességem legelején derült ki a betegség és csak azóta kezelnek...
-60-65 kg-ról kezdtem, és mivel 38. hetes terhes vagyok nem tudom mennyit hízhattam vízzel együtt, de most 116 kg vagyok.. köszönhetem ezt is ennek...
-Egy évig fájt minden csontom, a nyakam alig bírtam fordítani, és zsibbadt a jobb kézfejem...
-Iszonyatosan hullott a hajam
-menzeszem 20-26 naponta jelentkezett, ami elég sűrű...
-és ugye a két vetélés nem elhanyagolható...
Na és én még csak 26 leszek, most várom az első babámat, és mégis úgy kínlódok, mint öreganyám...
Bízok benne, hogy mivel már dupla akkora vagyok mint a betegség előtt, így terhesség után le tudom majd adni.. mert ennek is nagyon sok bajt köszönhetek.. pl. magas vérnyomást..
38 hkm
Nem vagyok beteges de karacsony elott leestem a lepcson. 2 honapig mindenem fajt, nagyon nehez volt ellatni a 4 honapos es a 3 eves gyerekeimet.
Jobbulast neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!