Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy kisgyerekes...

Mit szóltok, hogy kisgyerekes nem vásárolhat a trafikban?

Figyelt kérdés

Mégis,hogy vásároljon egy anyuka?

Azok a válaszok nem érdekelnek,hogy szokjak le!

2013. júl. 24. 11:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
78%
Az anyuka miért ne vehetne cigit? Miért diszkrimináljuk? Nem mondom, hogy jó a dihányzás. DE az alkohol valóban sokkal de rosszabb. A sarkon nálunk van egy non-stop, tele alkoholistákkal, hozzák magukkal a gyereket, babakocsisat is, és le se sz.rják a gyereket, ott iszogatnak a többi alkesszel, a gyerek meg így nő fel.
2013. júl. 24. 11:50
 12/40 anonim ***** válasza:
50%

Az ajtón ez szerepel: 18 év alatti személy az üzletben nem tartózkodhat.

Én is helyeslem ezt a döntést. A gyerek szokja meg, hogy neki ott nincs semmi keresnivalója. Aki dohányzik, oldja meg a vásárlást a gyermeke nélkül.

13/40 anonim ***** válasza:
71%
Most itt jön a sok okos,hogy nem kell dohányozni? Nem ez volt a kérdés és senkinek semmi köze nincs hozzá. Aki ennyire gyepes az szívjon mást. :D
 14/40 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem biztos,hogy attól lesz valaki dohányos mert anyától ezt látja! Én szüleim is dohányoznak de én nem ezért szoktam rá! De én megpróbálok többet beszerezni,mert a férjem általában 2 hetente jár csak haza vagy még ennél is később! Segítségem az nincs sajna! De nem fogom egy vadidegenre rábízni a gyereket,meg pénzt sem szívesen adok másnak! Ennyire ma már nem lehet megbízni emberekben!
2013. júl. 24. 11:56
 15/40 anonim ***** válasza:
73%

3 éves ikreim vannak,és 4 hónapos a kislányom.Apuka a terhesség alatt elhagyott minket,a családomtól 150 km-re vagyok.Családi házban élünk,a közvetlen szomszédaim két idős házaspár,a többi éjjel-nappal dolgozó ember.Barátaim nincsenek itt.Magyarán ha én cigiznék (de nem),akkor 2 embert tudnék megkérni,hogy vegyen nekem,akik aktív dolgozók,és erősen függenék tőlük,kb. heti egyszer ha tudnának nekem hozni.

Na anyukák,kérlek mondjátok el,hogy vegyek cigit?

2013. júl. 24. 11:57
 16/40 anonim ***** válasza:
74%
A közelünkben lakik egy nő a fogyatékos 17 éves lányával,akinek született egy babája nemrégen. (részleteket nem tudok, de bele sem mennék) Ez a "megkeseredett nő" (egyértelműen látszik rajta) napi 2x viszi sétálni a kis családját. Ő dohányzik, a lány nem. Szerintetek ő hogyan oldja meg? Hagyja kint a babát és a fogyatékos kiskorú lányát? Rettenetes!!! És íme egy példa,hogy nem csak 4 éveseket, dohányzó anyuka nem hagy kint egyedül szívesen .......
2013. júl. 24. 11:57
 17/40 anonim ***** válasza:
24%
Hát, sehogy nem oldja meg. Nem szív. Egy szabály, ami valami jót is hozhat az életbe. Pl. csökkentést vagy leszokást.
2013. júl. 24. 12:02
 18/40 A kérdező kommentje:
Leszokni nem hiszem,hogy fogok,mivel ennyi feszültséglevezetés kell így,hogy mindig egyedül vagyok! 15-ös nagyon sajnálom? De komolyan az ilyen helyzetben lévő anyukákat szivatták meg ezzel!
2013. júl. 24. 12:10
 19/40 anonim ***** válasza:
72%

Felháborítónak tartom! Az rendben hogy ne szolgáljanak ki 18 éven alulit cigivel (de alkohollal se kéne) de hogy nem léphet be? Hagyjuk már. Inkább a disco-kat kellene ellenőrizni, hány évesek isszák szét az agyukat ott. A másik furcsaság hogy törvény nem tiltja azt és nem bünteti hogy 18 év alatti dohányozzon?! Nevetséges.

A másik része az hogy ez diszkrimináció, az meg hogy az ajtóba kiszolgálnak hát kiakasztó. Ugyan olyan az én pénzem, mint aki gyerek nélkül lép be, akkor miért kell nekem mint egy leprásnak az ajtóba megállni? A pici gyerekek 1 év alattiak fel se fogják milyen boltba vannak, bár lehet félnek hogy nem magamnak hanem a kiskorú 1 éves fiamnak veszem a cigit... :)

2013. júl. 24. 12:12
 20/40 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem hülyeség, de ez van. Nem kötelező magaddal vinni a gyereket. És mielőtt azzal jönnél hogy neked nincs segítséged blablabla... Biztos vagyok benne hogy van az a helyzet mikor megoldod hogy egyedül menj valahová. Hát most egyel több.
2013. júl. 24. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!