Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy kisgyerekes...

Mit szóltok, hogy kisgyerekes nem vásárolhat a trafikban?

Figyelt kérdés

Mégis,hogy vásároljon egy anyuka?

Azok a válaszok nem érdekelnek,hogy szokjak le!

2013. júl. 24. 11:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az az érthetetlen, hogy a 16 éves fiam /hozzáteszem, ellenzem, hogy dohányzik, de nem tudok mit tenni, hiába is tiltottam/ gond nélkül meg tudja venni magának a cigit meg a dohányt. És tudom, hogy személyesen ő veszi meg, nem megkér valakit.

Ez a kamaszoknak jó biznisz lehet, eztán ők veszik meg a kisgyerekes anyáknak a cigarettát:DDDDD

2013. júl. 24. 12:19
 22/40 anonim ***** válasza:
49%
Én meg tudom oldani, nyitva hagyom az ajtót, esetleg megkérek valakit, hogy vigyázzon rá úgy, hogy 1 méterre nyitott ajtónál látom.
 23/40 A kérdező kommentje:
20-as miért blabla az,hogy nincs segítség? Írtam,hogy a férjem soha nincs itthon,és mivel nemrég költöztünk ide még csak a szomszédokat sem ismerem! Soha nem voltam még gyerek nélkül sehol! Mivel nincs kire bízni! Akkor szerinted mégis hogy kellene?
 24/40 anonim ***** válasza:
75%

20-as neked tuti van segítséged azért beszélsz ilyen könnyen!

Nekem a férjem külföldön dolgozik havonta 1x jön haza, családunkra (nagyik, nagynénik nem lehet számítani 1 percre sem) nekem a szülés utána 6 hetes kontrollra is vinnem kellett a fiamat magammal, és képzeld még sose vigyázott rá SENKI! 1 éves de én még nem voltam nélküle sehol se...

2013. júl. 24. 12:21
 25/40 anonim ***** válasza:
92%

Ez sajnos egy meddő vita. De csak,hogy mondjak még meglepőt,az ajtó sem lehetne nyitva,úgyhogy igazából még a kint hagyott gyerekekre sem szabadna rálátni. A következő az lesz,hogy a gyermekvédelmis áll majd lesben,hogy ki az aki gondatlan a gyermekével és felügyelet nélkül hagyja az utcán a kiskorút. :D

Vicces, de akkor egy kismama sem mehetne be vásárolni nagy pocakkal? Persze, lehet támadni,hogy ne dohányozzon, de nem csak magának vehet cigarettát az ember,hanem ilyen rossz helyzetben lévő szülők sem.

2013. júl. 24. 12:27
 26/40 anonim ***** válasza:
44%
Nem értem miért kell lepontozni, komolyan magyarázza már el valaki, hogy miért gond, hogy megoldom és nem pánikolok. Ahol veszem a szomszéd virágos kint áll általában, 20 másodpercre mellé áll, hogy ne rohanjon sehova, nyitott ajtónál 1 méterre vagyok tőle.
2013. júl. 24. 12:31
 27/40 A kérdező kommentje:
Ne légy emiatt ideges,úgyis lepontoznak,ha döntöttél,utánna meg a cigisek vissza lepontozzák ezért a nem dohányzókat!
2013. júl. 24. 12:40
 28/40 anonim ***** válasza:
37%
Én se szívom de régebben igen. Nem értem mi az értelme ennek a törvénynek hiszen egy kicsi két három éves gyerek nem fogja azt mondani hé anya vegyél cigit nekem is. Mert nem érdekli őket. De kint se lehet hagyni az utcán. Na és ha elüti egy kocsi, vagy elviszi valaki ki lesz a felelős érte? Ebből is látszik hogy a törvényhozók nem az IQ-juk miatt ülnek ott. Bezzeg azt senki se nézi mikor 14 15 évesekkel vannak tele szorakozó helyek, és olyan részegek hogy az árokban alszanak el. 16 évesen anyám vette nekem a cigit. Ő megengedte másnak meg semmi köze hozzá. Ez a törvény így driszkimináló és felháborító.
2013. júl. 24. 13:13
 29/40 anonim ***** válasza:
64%
Engem is mélyen felháborít,semmi értelme! Eddig a bevásárló központokban is lehetett kapni,egy hétvégi nagybevásárlás alkalmával meg tudta venni magának az ember,akár GYEREKKEL is. Nem találok benne logikát! Ha meg nemzeti dohánybolt,akkor mit keres ott üdítő? Ha én egy üdítőt akarok venni a gyerekemnek,akkor sem vihetem be,mert nem,mert hű,de károsodni fog,ha meglát pár doboz cigit,amiről egyébként azt sem tudja,hogy micsoda... Én dohányzom,de a gyerek előtt még SOHA nem gyújtottam rá,ha viszont kimegyünk az utcára,500 méteren tuti szembe jön vagy 5 dohányos. És igen,szerintem is az a vicces",hogy 15 évesek rohangálnak cigivel a kezükben,de én egy üdítőt nem vehetek a gyerekemmel abban a kócerájban,mert nem múlt el 18,sőt még 2 se. Ez egy nagy k1b@s...zas,semmi más. Drága kormányunk elintézte ezt is.
2013. júl. 24. 13:26
 30/40 anonim ***** válasza:
70%

Nos.

Mit értetek a szó alatt? Demokrácia.

Ebben hol a demokratizmus? Sehol.

Mindenki szíve joga megválasztani, hogy dohányzik vagy sem.

Attól, hogy a gyereket nem viszed be az üzletbe, tudja hogy szívod s nem azon múlik, hogy Ő fog e dohányozni vagy sem

-én dohányoztam terhességem előtt, szüleim SOHA.

Sokak írnak itt okyan égbekiáltó butaságot, ezektől a "minta anya vagyok és a bokám is összefo*om magamtól" csajoktól borsódzik a hátam.

Mi a helyzet???MIKOR LESZ ENNYI ERŐVEL NEMZETI TARTÓSÍTÓSZERES SZ*R ÉTELEK BOLTJA?

NEMZETI KOMMERSZ KOCCINTÓS ITALOK BOLTJA?

Tudtomma bárhol láthatja a gyerek, a kis feleseket, a "minòségi" borokat stb. Ez mivel jobb, mint a cigi?

Ne haragudjatok, de ez teljesen DIKTATÚRA.

A gyerekem nem hagyom kint a bolt előtt egyedül, főleg hogy apuci napi 14 órákat melózik.

Nálunk ez a hülyeség dohányboltba van lottozó is, és üditő is, sőt újság is. Ès CSAK ott lehet kapni újságot! Ha újságot akarok venni, azzal is rosszat teszek????

Ennyire csőlátású birka emberekkel nem találkoztam!

Ki fog azért felelni, hogy eltűnik a gyereked vagy valami baja esik??

Pontozzatok le, az igazságitNEM SZÁZALÉKBEN MÉRIK:)

31hkm

2013. júl. 24. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!