Mit szóltok, hogy kisgyerekes nem vásárolhat a trafikban?
Mégis,hogy vásároljon egy anyuka?
Azok a válaszok nem érdekelnek,hogy szokjak le!
Nekem az az érthetetlen, hogy a 16 éves fiam /hozzáteszem, ellenzem, hogy dohányzik, de nem tudok mit tenni, hiába is tiltottam/ gond nélkül meg tudja venni magának a cigit meg a dohányt. És tudom, hogy személyesen ő veszi meg, nem megkér valakit.
Ez a kamaszoknak jó biznisz lehet, eztán ők veszik meg a kisgyerekes anyáknak a cigarettát:DDDDD
20-as neked tuti van segítséged azért beszélsz ilyen könnyen!
Nekem a férjem külföldön dolgozik havonta 1x jön haza, családunkra (nagyik, nagynénik nem lehet számítani 1 percre sem) nekem a szülés utána 6 hetes kontrollra is vinnem kellett a fiamat magammal, és képzeld még sose vigyázott rá SENKI! 1 éves de én még nem voltam nélküle sehol se...
Ez sajnos egy meddő vita. De csak,hogy mondjak még meglepőt,az ajtó sem lehetne nyitva,úgyhogy igazából még a kint hagyott gyerekekre sem szabadna rálátni. A következő az lesz,hogy a gyermekvédelmis áll majd lesben,hogy ki az aki gondatlan a gyermekével és felügyelet nélkül hagyja az utcán a kiskorút. :D
Vicces, de akkor egy kismama sem mehetne be vásárolni nagy pocakkal? Persze, lehet támadni,hogy ne dohányozzon, de nem csak magának vehet cigarettát az ember,hanem ilyen rossz helyzetben lévő szülők sem.
Nos.
Mit értetek a szó alatt? Demokrácia.
Ebben hol a demokratizmus? Sehol.
Mindenki szíve joga megválasztani, hogy dohányzik vagy sem.
Attól, hogy a gyereket nem viszed be az üzletbe, tudja hogy szívod s nem azon múlik, hogy Ő fog e dohányozni vagy sem
-én dohányoztam terhességem előtt, szüleim SOHA.
Sokak írnak itt okyan égbekiáltó butaságot, ezektől a "minta anya vagyok és a bokám is összefo*om magamtól" csajoktól borsódzik a hátam.
Mi a helyzet???MIKOR LESZ ENNYI ERŐVEL NEMZETI TARTÓSÍTÓSZERES SZ*R ÉTELEK BOLTJA?
NEMZETI KOMMERSZ KOCCINTÓS ITALOK BOLTJA?
Tudtomma bárhol láthatja a gyerek, a kis feleseket, a "minòségi" borokat stb. Ez mivel jobb, mint a cigi?
Ne haragudjatok, de ez teljesen DIKTATÚRA.
A gyerekem nem hagyom kint a bolt előtt egyedül, főleg hogy apuci napi 14 órákat melózik.
Nálunk ez a hülyeség dohányboltba van lottozó is, és üditő is, sőt újság is. Ès CSAK ott lehet kapni újságot! Ha újságot akarok venni, azzal is rosszat teszek????
Ennyire csőlátású birka emberekkel nem találkoztam!
Ki fog azért felelni, hogy eltűnik a gyereked vagy valami baja esik??
Pontozzatok le, az igazságitNEM SZÁZALÉKBEN MÉRIK:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!