Vállalnátok gyereket olyan férfitól aki a 170 cm magasságot se éri el?
A kérdező kommentje:
26/F vagyok. 166 cm
Gondoltam ilyen csak egy lüke pasi agyából pattanhat ki. Nekik ennyire fontos a magasság.. ugyan már válasz magadnak egy 190 cm- nőt akire felnézhetsz és nem lesz gondod.. de ohgy lesajnálnak,mert magasabb a felességed az is tuti....Jah és csak azért vedd el mert magasabb nálad! A többi ne érdekeljen!
Ó, akinek a magassága miatt nincs teljes élete... azok mondjuk a törpék. Egy 166cm magas pasi minek sajnálja, és sajnáltatja magát?! A magasság csak egy tulajdonság a sok közül. Bizonyos helyzetekben valóban lehet hátrány, máskor meg előny. Nálam például az is buktató egy pasinál, ha magasabb 185 cm-nél (én 173cm vagyok).
Egyébként meg a magasság egyrészt genetika, másrészt a táplálkozás és vitaminellátottság függvénye. Nem mindenkinek sikerül akkorára nőnie, mint ami belé van kódolva. Ezért te sem tudhatod, hogy lehettél volna magasabb vagy sem, illetve a gyerekeid milyen magasak lesznek...
Azt nem értem miért ne lehetne teljes életet élni egy férfinak 170 cm alatt? Tényleg kórós az önbizalomhiányod... Itt bármit írunk az nem segít rajtad.
Én nő vagyok 170 cm, és nekem mindig a magas pasik voltak a gyengéim. Az első nagy szerelmem 194 cm magas. A férjem, akinek gyereket is szültem 192 cm magas. Nekem kimondottan a magas pasik tetszenek, de azért nem válogatás nélkül. Az első szerelmem lehetett akármilyen magas és adonisz egyszerűen nem ment, elképzelhetetlen volt, hogy neki szüljek gyereket, hiába volt 194 cm. A férjem rendkívül jó ember és remek apuka, azért neki szültem és nem másnak. Mondjuk, ha Ő csak 175, akkor is neki szültem volna...Én nagy darab, magas nő vagyok. Nekem azért elképzelhetetlen, hogy alacsonyabb pasim legyen, vagy lett volna. Viccesen néznénk ki, ha a hónom alá tudnám csapni a páromat...
Figyi Prince a 157 centijével azért eléggé teljes életet élt Te hozzá képest égimeszelő vagy! Az én apám sem magas mindössze 165 cm és mégis szült neki anyám 2 gyereket. Ja és az öcsém 175 cm lett :)Én viszont 160 cm, de én lány vagyok mondjuk :) Ha magas nőtől lesz gyereked akkor nagy esély van rá, hogy magasabb lesz a fiad mint te...
Szóval fel a fejjel!
Hű, tényleg Prince! Nekem igazi álompasi, kamaszkoromban szerelmes voltam belé :) És rohadtul nem érdekelt a magassága (vagyis alacsonysága)
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!