Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket olyan...

Vállalnátok gyereket olyan férfitól aki a 170 cm magasságot se éri el?

Figyelt kérdés
vállalnátok azt a kockázatot ,hogy a gyereketek se fogja elérni és ezáltal az élete nem lesz teljes, főleg ha fiú lesz, mert lánynak nem számít mekkora, de a fiúnak igen is számít.
2013. júl. 16. 16:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Vállalnék bizony, de egy szerencsétlen, nyafogós, kóros önbizalomhiányban szenvedővel biztosan nem.
2013. júl. 16. 20:27
 22/50 anonim ***** válasza:
Most olyan sokfélével tudják már táplálni a gyerekeket, hogy nézd meg milyen magasak. Ja, és sportoltathatod is majd. Viszont a valódi érték nem a magasság.
2013. júl. 16. 20:35
 23/50 A kérdező kommentje:

nem a tápláléktól függ,hogy milyen magas lesz a gyerek hanem

hogy milyen géneket örökölt.

2013. júl. 16. 22:01
 24/50 anonim ***** válasza:
Én se lettem magasabb a szüleimnél, viszont a gyerekeim jóval magasabbak nálam! Ne izgulj emiatt tényleg! Ráadásul 50%, hogy kislány lesz.:)
2013. júl. 16. 22:44
 25/50 anonim ***** válasza:
54%

"Ja, és sportoltathatod is majd. "

Miért akkor magasabb lesz?

Ha elküldöm kosarazni akkor megnő?

Sportol senki sem nő max a csontjait megköti az izom és alanyom marad mint a tornászok.

2013. júl. 16. 22:49
 26/50 anonim ***** válasza:
Én 165 cm vagyok, a férjem 168 cm a gyerekeim a nagyapámat örökölték az egyik 178 a másik 180 cm most kamaszok 17 és 14 évesek. Szóval ehhez nem csak a szülőknek van köze
2013. júl. 16. 23:03
 27/50 A kérdező kommentje:

gyerekeid nagyon szerencsések. Mit nem adtam volna hogy én is 180 legyek...szinte bármit.

Nagy esetben a szülők magasságát öröklik. Nagyszülőkét ritkábban. Nekem még ebben sem volt szerencsém.

Nagyapám apai ágon alacsony volt és ugye ezt örökölte Apám

és én meg tőle...

Nagyanyám anyai ágon is nagyon alacsony ezt meg Anyám örökölte...

Jó kis örökségek mondhatom...

2013. júl. 17. 08:15
 28/50 zabmester ***** válasza:

Soha meg sem fordult a fejemben, hogy a magasság döntő tényező gyerekvállalás esetében. Ha éppen érdekel, az én párom sincs 170 centi, de kit érdekel? Én vagyok 165 cm úgy nagyjából, párom kb. 2 centivel magasabb nálam, és sose került szóba, hogy jaj, majd szegény gyerekünk alacsony lesz. Nyilván nem lesz magas, de akkor mi van? Mi sem vagyunk azok, ettől még lehet közös gyerekünk. A volt élettársam, a fiam apukája szintén nem volt egy égi meszelő, de akkor sem jutott eszembe ezen problémázni.

Sőt, ha belegondolok, soha az életben nem volt igazán magas pasim, mindegyik viszonylag alacsonynak számított (a többségük nem érte el a 170 centit), de sosem zavart, tekintve, hogy én sem vagyok magas, na de nekik sem volt gond. Hidd el, szép számmal vannak alacsony lányok, úgyhogy az alacsony fiúknak is meg van a lehetőségük a válogatásra, plusz olyanok is akadnak (férfiak és nők között is), akiket nem zavar, ha a nő magasabb valamennyivel.

2013. júl. 17. 08:53
 29/50 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de neked nagyon súlyos önértékelési zavarod van, amit nem fog megoldani, ha itt százan is állítjuk, hogy nem számít a magasság. Már írtam, hogy az én férjem 168 centi, és még soha az életben nem hallottam tőle, hogy bármikor is problémát okozott volna ez neki. Igaz, én is kimondottan kicsi vagyok a magam 156 centijével, úgyhogy összeillünk ebből a szempomtból is. Tömegével találsz olyan lányokat, akik alacsonyabbak nálad, ha pedig valami miatt nem kellesz nekik, az nem a centimétereid miatt lesz, hanem azért, mert ordít rólad, hogy mennyire nem vagy kibékülve magaddal.
2013. júl. 17. 09:09
 30/50 anonim ***** válasza:
Én 181 vagyok, és engem inkább az zavart, hogy szinte mindenki alacsonyabb nálam. Valahogy mindig "kilógtam" a többiek közül. Anyukám egyébként 160 centis, apukám magas.
2013. júl. 17. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!