Vállalnátok gyereket olyan férfitól aki a 170 cm magasságot se éri el?
Figyelt kérdés
vállalnátok azt a kockázatot ,hogy a gyereketek se fogja elérni és ezáltal az élete nem lesz teljes, főleg ha fiú lesz, mert lánynak nem számít mekkora, de a fiúnak igen is számít.2013. júl. 16. 16:04
11/50 anonim válasza:
Kérdező! Hidd el, nem ezen múlik. Én is alacsony vagyok, nem tesz boldoggá a tudat valóban, de sokminden más meg igen. Jobb lenne hosszú combokkal és lobogó mellekkel futni a tengerparton, de hát sajnos kicsi vagyok.:) Igaz, nő vagyok. Bennem is felmerült, hogy mi lesz, ha a gyerekem is ilyen kicsi lesz, de nem lett. A lányom ötödikes és már most 160 cm. A fiam is hasonló alkat, a férjemre ütöttek. Egy férfinak tényleg nehezebb lehet, de látod, milyen sokan írják, hogy nem számít nekik? Egy barátnőm is 15 cm-rel magasabb a férjénél, és imádja! 2 szupi gyerekük van, és boldogok.
12/50 anonim válasza:
Ne aggódj, egy normális lány nem ezt fogja nézni, ettől még lehet gyereked :-).
Ez nem érdekelt, amikor gyereket vállaltunk, bár az én párom 180 cm.
13/50 A kérdező kommentje:
Akkor valószinű a fiad is legalább 180 lesz.
2013. júl. 16. 17:26
14/50 anonim válasza:
Kedves kérdező az én párom 166 cm magas na és? én meg 150 most késbe kellene dölnöm? NEM!.Van 2 szép gyermekünk.A fiú 8 évesen már majd 140 cm, a lány 6 éves és már most látszik olyan magas lesz mint én mert alig 123 cm de igazi vezér egyéniség:-. Mi ebből a tanulság? ha tudom előre, hogy el fogok esni leülök! magyarán nem tudhatod, hogy a jövendőbeli gyermeked milyen géneket fog hordozni mert lehet ő is alacsony lesz mint te de lehet sokkal magasabb lesz mint bármely családtagod.
15/50 anonim válasza:
Általában a gyerekek magasabbak lesznek a szüleiknél, ne aggódj!
16/50 A kérdező kommentje:
En sajnos nem lettem magasabb.
2013. júl. 16. 17:36
18/50 anonim válasza:
Na, én sem fogok vállalni a páromtól gyereket, mert csak 170 centi. Apumat meg most megyek megverni, mert 165 centisen mert gyereket vállalni...
19/50 anonim válasza:
Ilyen kérdéseket nem értem ha szereted igen, ha nem minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!