Most pont kijövünk a pénzből, de ha két gyerek lenne akkor már kéne spórolni az ételen is. Nem tudnánk venni zöldséget, gyümölcsöt, húst. Vagyis nem olyan gyakran, mint most.
De ha most nem, akkor elég nagy lesz a korkülönbség, vagy talán nem is lesz testvére a lányomnak.
hát én inkább várnék kicsit...de igazából ti tudjátok ....
ha mondjuk sok zöldséget, gyümit vesztek és most csak csökkenteni kell az oké, de ha alig jutna rá akkor az nem jó...
2013. máj. 7. 14:25
2/15 anonim válasza:
Nem mernék.
De ha a gyereket nézem akkor viszont igen,a testvér miatt.
2013. máj. 7. 14:25
3/15 anonim válasza:
Én nem merek úgy válllni hogy a gyest félre tudjuk tenni, mert akkor ha még egy pici lenne, könnyen lehet hogy nem is tudnánk félretenni, de ugyanezen a színvonalon élnénk. A gyümölcs, zöldség, az fontos. Inkább nagy korkülönbség, de az egészség az első. Főleg a már megszületett gyerkőcnek.
2013. máj. 7. 14:28
4/15 anonim válasza:
Én is várnék, a már meglévő gyerkőcnek legyen meg a mindennapi szükséglete, kívánt mennyiségbe, legyen az hús, zöldség vagy gyümölcs. Ha vártok 1-2 évet, hátha javul a helyzet, és akkor úgy már más a helyzet. Majd látjátok.
2013. máj. 7. 14:37
5/15 anonim válasza:
Ha a már meglévő gyerekemtől kellene megvonnom a gyümölcsöt, húst stb, akkor biztos, hogy nem.
2013. máj. 7. 14:39
6/15 A kérdező kommentje:
Az eszemmel én is tudom, hogy nem lenne szabad.
De talán hosszú távon megéri hogy van testvére, nem? Vagy ha felnő mondjam neki hogy azért lett egyke mert nem volt pénzünk kistesóra?
2013. máj. 7. 14:40
7/15 anonim válasza:
Én hosszú távban pláne nem gondolkoznék így, most írtad, hogy megvonod... Lehet, 2 év múlva tényleg jobban álltok, de mi van, ha nem, és még a meglévő gyerkőc látná ennek a kárát? Ha most így pont elég, egyet minden körülmény között könnyebb felnevelni, mint kettőt. Ha nagyobb lesz, meg fogja érteni, én is megértettem, és 2 percig sem szidtam a szüleimet, hogy miért nem lett testvérem, mégis egészséges felnőtt lettem.
2013. máj. 7. 14:51
8/15 anonim válasza:
Ez a ti döntésetek.
Ráadásul szerintem több tényező miatt alapos megfontolást igényel.
Nagyban függ szerintem a lányod és a ti életkorotoktól, hogy van-e esély esetleg, hogy később jobb legyen az anyagi helyzetetek. Ha emiatt futsz ki az időből, esetleg bevállalhatod.
Az viszont egyértelmű, hogy minél nagyobb a gyerek, annál többe kerül.
2013. máj. 7. 14:58
9/15 anonim válasza:
Tuti, hogy nem.
2013. máj. 7. 14:58
10/15 anonim válasza:
Ha valamikor terhes lennék akkor jöjjön,mert sose vetetnék én el babát,ha egészségileg minden tökéletes.De ha most vágnék bele akkor inkább várnék a helyedben.
De ez teljes mértékben a ti döntésetek kell,hogy legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!