Ti vállalnátok úgy harmadik babát, hogy a párotok külföldön dolgozik?
Nem.
3 gyerekünk van, de egyrészt egyedül nem is bírnám (én is dolgozom), és a gyerekeknek is nagy szükségük van az apjukra. Nem csak magamnak szültem őket.
4-ből 4-en nem vállalnátok.
Én igen. Felelőtlenség? Nem tudom.
Én érzek magamban annyi erőt, pedig nekem sincs a férjemen kívül segítségem és még itt van szívbeteg apósom is.
Akkor hajrá, de miért tetted ki a kérdést?
Én egyet sem vállalnék. Én is dolgozom, és én olyan vagyok, aki megőrülne, ha 9 évig főállású anya lenne otthon a 3 gyerekkel és még a férjem sem bújna hozzám minden este, amikor hulla fáradt vagyok. Persze mindenki más, de tényleg nem értem, hogy miért tetted fel a kérdést. Hogy megmutasd, te mekkora király anyuka vagy?
Neked az királyság, hogy a szerelmemet nélkülöznöm kell, a gyerekeimnek meg az apjukat? Az királyság, hogy ápolom a szívbeteg apját, mert ő kint dolgozik? Az királyság, hogy sírva alszom el a szülinapomon, mert nincs ott mellettem?
K*rva nagy királyság.
A kérdést azért írtam ki, hogy rájöjjek, mekkora bolond vagyok, ha így vállalok harmadik babát.
Nem, szerintem ez egyáltalán nem királyság. Egyik sem, amit kiírtál. De a kérdés kiírásánál nem írtad, hogy a magad bolondságáról akarod meggyőzni magad, így joggal feltételeztem, hogy nem erről van szó. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de ez esetben szerintem azt kell mérlegelned, hogy magadnak szülsz-e még egy gyereket.
Ti nem tudtok kiköltözni hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!