Ti vállalnátok bébiszitter állást? Miért?
Én igen. Egy ideje gondolkozok is rajta hogy el kéne végezni egy ilyesmi tanfolyamot. Családban, simerősök körében szoktam is vállalni gyerek vigyázást ha kell.
Hogy miért? Mert nagyon szeretek gyerekekkel, főleg ilyen picikkel, foglalkozni, lenni. Régen csecsemő gondozó akartam lenni csak aztán elrettentett a kevés fizetés és a 3 műszak, (de inkább a fizetés).
Ilyen korúakra kellene? Neeeeem!!!! Nekem is másfél év van a kettő között, emlékszem milyen volt a dackorszakos 2 évessel és egy fél évessel. Imádom őket, de örülök hogy már nagyobbak...
Nagyobb gyerekekkel ha ismerem őket akkor jól elvagyok ( pl. az egyik barátnőm gyerekeit bevállaltam már párszor) de másokra nem szívesen vigyáznék, mert sajnos sokuknak nem bébiszitter kellene, hanem állatidomár.
én bébiszitter vagyok és anyuka is
szeretem a gyerekeket pedagógiai végzettségem van több éve csinálom majd hogynem ingyen csak mert segíteni szeretnék másoknak és mert a hobbym a munkám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!