Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti vállalnátok bébiszitter...

Ti vállalnátok bébiszitter állást? Miért?

Figyelt kérdés
6 hónapos és 2 éves kislány
2013. máj. 3. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem ,mert nincs türelmem a gyerekekhez..
2013. máj. 3. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Én igen. Egy ideje gondolkozok is rajta hogy el kéne végezni egy ilyesmi tanfolyamot. Családban, simerősök körében szoktam is vállalni gyerek vigyázást ha kell.

Hogy miért? Mert nagyon szeretek gyerekekkel, főleg ilyen picikkel, foglalkozni, lenni. Régen csecsemő gondozó akartam lenni csak aztán elrettentett a kevés fizetés és a 3 műszak, (de inkább a fizetés).

2013. máj. 3. 22:30
 3/7 anonim válasza:
én nem sokára au-pairnek megyek ki külföldre :) szóval igen :)
2013. máj. 3. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
én tuti nem, nem nagyon bírom mások gyerekeit 2 percnél tovább elviselni
2013. máj. 3. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen korúakra kellene? Neeeeem!!!! Nekem is másfél év van a kettő között, emlékszem milyen volt a dackorszakos 2 évessel és egy fél évessel. Imádom őket, de örülök hogy már nagyobbak...

Nagyobb gyerekekkel ha ismerem őket akkor jól elvagyok ( pl. az egyik barátnőm gyerekeit bevállaltam már párszor) de másokra nem szívesen vigyáznék, mert sajnos sokuknak nem bébiszitter kellene, hanem állatidomár.

2013. máj. 4. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, és csinálom is. Két, hasonló korú kicsi fiú mellett vagyok, szinte a pici születése óta, és imádom. Szinte minden nap ott vagyok, és ha most kéne döntenem, szintén elvállalnám.
2013. máj. 4. 06:50
 7/7 anonim ***** válasza:

én bébiszitter vagyok és anyuka is

szeretem a gyerekeket pedagógiai végzettségem van több éve csinálom majd hogynem ingyen csak mert segíteni szeretnék másoknak és mert a hobbym a munkám

2013. jún. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!