Pesten bébiszitter napi 8 órára menyit kér el?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kéne H-P.2013. márc. 31. 23:28
1/6 anonim válasza:
Én szívesen vállalnám de sajnos nem tudom(Több dolog miatt is). Szerencsére az én csemetémre egy családtag vigyáz így olcsón megúszom.
2/6 anonim válasza:
1500 egy rendes tényleg hozzáértő óránként.
3/6 anonim válasza:
Nettó 260 ezer egy hónapban, zsebbe?! Ez komoly lenne?! Na ne... Bocsi az offért.
Nálunk 1000 Ft/óráért jön a babyszitter, de csak alkalmanként, néhány órára. Ha állandóan kellene, mint Nektek, akkor biztosan havi fixben állapodnék meg vele, na de 260ezer körülit biztosan nem adnék, én ezt nagyon irreálisnak tartom, én nem keresek annyit diplomával egy bankban!
4/6 anonim válasza:
Nálunk 2 gyerekre (egykorúak) vigyázott havi 100 ezerért.
Hétfőtől péntekig 07. 30-tól 16. 15.-ig (pénteken 14-ig).
Pár hónapig csak az egyikre vigyázott, havi 80 ezerért.
Ezen kívül természetesen evett-ivott, amit talált.
5/6 anonim válasza:
Nekem gondozónői végzettségem van és sok éves tapasztalatom referenciám. 500ft/óráért vállalom a gyerekeket!Bp-i vagyok!
6/6 anonim válasza:
Én bébiszitter vagyok és havi 35-40 ezerért
alkalomszerűen 500ft/óra vállalom a gyerekeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!