Vállalnátok gyereket olyan férfitól aki a 170 cm magasságot se éri el?
Jaj kérdező, te tipikus esete vagy annak, hogy ha valakinek nincs elég problémája, az csinál magának.
Hogy szenvedtél a magasságod miatt, és nem kívánod ezt a gyerekednek? Huh, nagyon nem sokat tudhatsz te még az életről. Inkább fogd fel úgy a dolgot, hogy reménykedj abban, hogy tényleg ez lesz a legnagyobb gondja az életben a gyerekednek, és akkor tuti boldog élete lesz :)
Válaszolva a kérdésre, természetesen vállalnék gyereket egy ilyen férfival, abban az esetben, ha beleszeretnék, de ha ilyen a természete, mint a tied, akkor az már ki van zárva.
Egyébként én kb 150 cm vagyok, a férjem 180 körüli. Van egy kisfiúnk, aki úgy néz ki, hogy az én magasságomat örökölte, nagyon picike. De ez abszolút nem zavarja se őt, se minket, se senkit, meg szoktak minket állítani az utcán vadidegenek, hogy gratuláljanak a gyönyörű kisfiamhoz, mert tényleg nagyon jól sikerült kiskrapek, igazi kis szívtipró.
Ez tanulságos, remélem, be tudom linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!