Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok gyereket olyan...

Vállalnátok gyereket olyan férfitól aki a 170 cm magasságot se éri el?

Figyelt kérdés
vállalnátok azt a kockázatot ,hogy a gyereketek se fogja elérni és ezáltal az élete nem lesz teljes, főleg ha fiú lesz, mert lánynak nem számít mekkora, de a fiúnak igen is számít.
2013. júl. 16. 16:04
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kérdező, te tipikus esete vagy annak, hogy ha valakinek nincs elég problémája, az csinál magának.

Hogy szenvedtél a magasságod miatt, és nem kívánod ezt a gyerekednek? Huh, nagyon nem sokat tudhatsz te még az életről. Inkább fogd fel úgy a dolgot, hogy reménykedj abban, hogy tényleg ez lesz a legnagyobb gondja az életben a gyerekednek, és akkor tuti boldog élete lesz :)

Válaszolva a kérdésre, természetesen vállalnék gyereket egy ilyen férfival, abban az esetben, ha beleszeretnék, de ha ilyen a természete, mint a tied, akkor az már ki van zárva.

Egyébként én kb 150 cm vagyok, a férjem 180 körüli. Van egy kisfiúnk, aki úgy néz ki, hogy az én magasságomat örökölte, nagyon picike. De ez abszolút nem zavarja se őt, se minket, se senkit, meg szoktak minket állítani az utcán vadidegenek, hogy gratuláljanak a gyönyörű kisfiamhoz, mert tényleg nagyon jól sikerült kiskrapek, igazi kis szívtipró.

2013. júl. 18. 05:52
 32/50 nittababy ***** válasza:
Ne haragudj de nagyon buta vagy szerintem attól mert még alacsony valaki attól még tud teljes életet élni!!És az hülyeség hogy azért nem akarsz gyereket vállalni mert ő is alacsony lesz!!És aki még nálad is kisebb az is tud teljes életet élni!!én is merek olyat aki nagyon kicsike mint egy óvodás és ő is él teljes életet,úgy boldog ahogy van!!Neki ezt adta az élet evvel kell éljen!!
2013. júl. 20. 12:26
 33/50 anonim ***** válasza:
én 154sm vagyok,43kg és 2gyönyörű szép kislányom van,akikkel minden rendben,sőt kislányom magasabb is a kortársainál:)attól,hogy pici valaki még lehet gyermeke,ez nem függ attól
2013. júl. 20. 12:47
 34/50 A kérdező kommentje:
és mekkora a férjed ?
2013. júl. 20. 13:14
 35/50 anonim ***** válasza:
Szia, nem olvastam végig a négy oldal választ. Gondoltam írok. Anyukám és mamám kb olyan 160 cm. Apukám dettó és kicsit molett testalkatú. én már 16 évesen lehagytam az egész családot magasságra. 170 cm-nél megálltam, és egyáltalán nem vagyok kövér és hízni is nehezen tudok. nő létemre is soknak vélem a magasságomat de a párom 195 cm tehát nem zavar. tehát nem 100% hogy alacsony lesz a gyereked is ha a te szüleid magasak voltak vagy az ő szüleik. ugy hogy nyugi, ne stresszelj ezen.
2013. júl. 20. 14:33
 36/50 anonim ***** válasza:
Mindig 180 feletti pasijaim voltak, mégis egy 170cm-s férfival kötöttem össze az életemet! Egy fiút és egy lányt szültem neki.
2013. júl. 20. 14:58
 37/50 anonim ***** válasza:

Ez tanulságos, remélem, be tudom linkelni.

[link]

2013. júl. 20. 23:15
 38/50 anonim ***** válasza:
Én a kérdező barátját sajnálom. Szegény nem is tudja, milyen nője van. Ha tudná, szerintem önként lemondana arról, hogy egy ilyen "értékekkel" rendelkező nőnek csináljon gyereket.
2013. júl. 21. 10:35
 39/50 A kérdező kommentje:
26/F vagyok. 166 cm
2013. júl. 21. 10:52
 40/50 A kérdező kommentje:
amúgy az a számolgatós rám nem igaz...sajnos.
2013. júl. 21. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!