Hogyan hozhatom rendbe az életünket?
Sziasztok! 19 éves vagyok és anyukája egy 2 éves kislánynak. Szeretném ha segítenétek mert nagyon egyedül érzem magamat a problémáimmal. Mikor terhes lettem megbeszéltük a párommal hogy megtartjuk. A szüleim megengedték hogy odaköltözzön hozzánk. Minden jól ment egy darabig.... Megszületett a lányunk, rá nemsokkal a páromat kirúgták a munkahelyéről, és egy darabig nem is talált munkát. Aztán egy ideig megint minden rendben volt, majd januártól megint elküldék a munkahelyéről. Ezt a szüleim megelégelték és megmondták a páromnak hogy addig nem fog ittlakni mig nem tud megint fizetni. Azóta már van munkája ad is pénzt. De anyu azt mondta nem jöhet addig vissza míg ez a dolog nem lesz tartós, mert szerinte link és nem is érdekli hogy gondoskodjon rólunk. Modjuk ebben van némi igazság.... De én annyira szeretném hogy megint minden a régi legyen. Jár hozzánk, látogat minket meg megyünk együtt is sokszor(játszótér,séta,stb)Sajnos anyuval nem túl jó a viszonyunk (sosem volt jó) nem beszélgetünk sose, csak mindig kiabál ha valamit nem úgy csinálok, és folyton felhántorgatja hogy ő tart el stb. Beirattunk a lányunkat bölcsibe szeptembertől már kezdi. Szeretném elvégezni az iskolát is de senki nem támogat ebben, és ez nagyon fáj.... Barátaim már nincsennek mert mikor megszületett a lányom már nem jártam össze velük. Úgy érzem teljesen egyedül vagyok, folyton sírok de próbálom tartani magam a gyerekem miatt. Néha még az öngyilkosságon is elkondolkoztam de képtelen vagyok itthagyni. Egyébként ő ebből az egészből nem érez semmit, mosolygós vidám kislány mindenen megvan sokat foglalkozom vele.
Jól esik hogy leirhattam ezeket a sorokat, irhattok pirvát levelet is. szívesen fogadok bármilyen véleményt.
ma 12:15-nek
Nincs lehetőségünk albérletbe menni, meg a biztost nem akarom a bizonytalanra cserélni hogy aztán hazacuccoljak. Nem szeretném ide-oda rángatni addig a gyermekem amíg tényleg nem lesz nekem is stabil munkám és a páromnak is.
Szerintem nagyon ronda dolog volt anyádéktól hogy szétszakította a családotokat. Ha apád elvesztené az állását, akkor őt is kidobná? A párod szüleihez nem tudtok költözni?
A suli nagyon jó ötlet, de arra is számíts, hogy hiába divat beíratni ennyire kicsi gyereket bölcsibe (már amelyiket felveszik) nem minden gyerek érett még rá, nem biztos hogy jól fogja bírni.
Arra lenne lehetőséged, hogy dolgozz valahol? Ott tudnál új barátokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!