Hogyan lehet két 3éves gyerekkel a nulláról elkezdeni az életünket?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 16:24
1/19 anonim válasza:
Kicsit pontosabban elmeséled, hogy mik a körülmények? Akkor többen is konkrét tanácsot tudnánk írni.
2/19 anonim válasza:
Elhagytad az apukát, vagy nincs hol laknotok, vagy nincs jövedelmed? Mire gondolsz ?
3/19 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy közös megegyezéssel az apjuk el fog költözni. Már nem lehet helyrehozni a kapcsolatunkat és nem is akarom. Abban egyeztünk meg, hogy az egyik hitelt ő fizeti tovább a másikat én(ami a lakáson van ahol maradunk). Mivel azt mondta, hogy nem lesz hajlandó a lányokra vigyázni így nem fogok tudni dolgozni( pedig csak havi 6-7napról lenne szó). A lakás viszont túl nagy három embernek. Eladni nem tudom, mert akkor nem kapnék annyit hogy másikat vegyek a hitel kifizetése után. Ötletem sincs hogyan tudnánk megélni majd a gyerekekkel, ha nem dolgozom. Elég sok a hitel plusz a rezsi, így nem maradna ételre és ruhára sem pénz. Nehéz helyzet.
2012. márc. 13. 16:31
4/19 anonim válasza:
Azonnal az jutott eszembe, hogy 3 évesen már viheted őket óvodába. Akkor a felügyeletük meg van oldva, így tudnál munkát vállalni.
5/19 anonim válasza:
Nem tudom hány szobás a lakás de gondolom ha túl nagy 3 embernek, akkor legalább 3 szobás lehet. Az egyik szobába nem tudsz bérlőt odavenni? Legjobb lenne ismerőst, akár anyukát is aki hasonló helyzetben van.
Más tippem nincs, elég szemét az exed már bocs, hogy a saját gyerekeit nem tudja bevállalni pár napra havonta. Akkor látni se akarja majd őket, vagy hogy gondolta?
6/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan képzelte el. Ő úgy gondolja, hogy biztos be akarok majd pasizni, mikor neki a gyerekekre kellene figyelni, pedig erről szó sincs. A munkával azért van gond, mert 6-20ig dolgozom azon a 7napon. Most még bölcsisek, de nehéz olyan munkát találni ahol hétköznap 8-4ig mehetnék. Kisvárosban lakom és kevés a munkalehetőség.
A lakás 3szobás.
2012. márc. 13. 16:38
7/19 anonim válasza:
Nincs olyan ismerős anyuka aki egy kis pénzért bevállalja a te két gyerekedet a sajátja mellé arra a pár napra, ha mondjuk úgyis otthon van? Esetleg a védőnőnek hátha lenne jó ötlete...
8/19 anonim válasza:
Nagyszülők nincsenek?Ha nincsenek akkor kénytelen leszel szitterre bízni őket.Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok már ami a házat illeti.
9/19 A kérdező kommentje:
Mivel új városba költöztünk, így az itteni védőnővel még nem is találkoztunk. Arra gondoltam bemegyek a családvételmisekhez, talán tudnak valamit segíteni.
2012. márc. 13. 16:46
10/19 A kérdező kommentje:
Nekem nincsenek szüleim, így ez kiesett. Ha találnék másik munkát akkor talán megoldható lenne, de ehhez szakmát kellene tanulnom. Csak érettségim van és a saját szakmámban nincs olyan lehetőség, hogy csak délelőtt dolgozzak.
2012. márc. 13. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!