Kisgyerekes anyukák (akár több gyerekkel is), van köztetek olyan, akinek nincs barátnője, baráti társasága ott ahol laktok?
nekem foleg fiubarataim voltak, igy amikor az elso bebivel terhes lettem, lekoptak (nem tudtam veluk babas temakat megbeszelni nyilvan :D)..maradt 2-3 jo baratom (fiuk), de ok nem pestiek, vagy ritkan tudok veluk talalkozni.
azt hittem majd a jatszoter, stb valtoztat rajta, de amig en a jatszoteren a gyerekkel jatszottam, addig a tobbi anyuka kupacban volt, es beszelgetett..
aztan eljutottam oda, hogy bekerultem a "tarsasagba", hat .. se a baratok koztot nem nezem, se a doktor houset, vegig ilyenekrol dumaltak, rajottem, hogy nincs nagyon kozos temam veluk, amit sajnalok..
nagyon orulnek, ha a fiam mar annyi idos lenne, hogy lenne kis baratja, akivel jol kijon, es akkor esetleg az o anyukajaval ha nem is baratok lehetnenk, de a gyerkocoket ossze lehetne engedni..
Nekem az összes "barátom" eltűnt, mikor megszületett a fiam. Bár az elmúlt hónapban 1-2 megtalált...persze segítség vagy valami más kellett nekik. Amióta jó idő van sokat vagyunk kint, játszótéren. Van néhány ismerős anyuka, velük szoktam pár szót váltani. De ez nem olyan barátság...
Igen, nyomasztó, mert egyedül vagyok.
Akkor nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel :( Nálunk is az a rossz, hogy a fiam is rettentően igényelné. 2 házra lakik pl ugyanakkora gyerekes család, de pl. egész nyáron nem találkoztak. Udvaron beülnek az autóba és lelépnek mamákhoz, utcára nem jönnek ki. Nekem ez olyan furcsa. egyébként el vagyunk, van hogy beszélgetünk, de ez nem barátság. Nekem símán beleférne napi 1 óra szomszédolás vagy úgy hogy ők jönnek, vagy úgy hogy mi.
Játszón , oviban én nem tudok ismerkedni, egyszerűen nem tudom mit mondjak. Biztos velem is baj van, mert nem tudok kezdeményezni, de ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam. De ha hozzámszólnak nagyon kedves vagyok :( Eleve olyan rossz ez az érzés, de ha belegondolok, hogy a fiam mennyire menne, az még rosszabb :(
Én meg a szomszédokkal nem barátkozom, a ház előtti játszótérre sem járunk :P
Egyébként én is barát-nélküli vagyok, de ezekkel a lakótelepi családokkal nem akarok barátkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!