Tudtátok, hogy mostantól már nem csak GYES alatt jár a kisgyerekes BKV bérlet?
Hátha valakinek még jól jön!! Végre valami változás, ami pozitív!
"A jogosultságot a gyes, gyet, gyed, vagy tgyás folyósításáról szóló határozat vagy igazolás és budapesti lakcímkártya bemutatásával lehet igazolni. A bemutatott határozat, vagy igazolás nem lehet régebbi 6 hónapnál."
Hű, ez tök jó!!! Engem is érint.
Köszi szépen az infot!
Na tényleg végre valami jó!
Köszi az infót, holnap már szedem is elő az igazolást! :D
Végre egy jó hír!
Igaz, hogy február 10-től már gyest fogok kapni, tehát akkortól a régi szabályok szerint is járna, de szerintem sok-sok anyuka örül annak, hogy most már tényleg kisgyerekes bérlet a kisgyerekes bérlet!
igen, ez jó hír!! és az is jó hír, hogy a pótszabadság már mindkét szülőnek jár 2012-től (tegnapi kérdés).
Mindent leszámítva, tényleg családbarát kormány ez, főleg ha a családi kedvezményt nézem.
(férjem kollégája és felesége most várják a 3 gyereküket és állítólag semmilyen szja adót nem kell fizetniük, ezért a fizetésük majdnem 100e Ft-tal megemelkedett. Ők sem számítottak rá.
:))
A Munkatörvénykönyvébe van a változás, nekem a munkáltatóm küldte ki a nyilatkozatot. Eddig úgy volt, (ha jól tudom), hogy egy gyerek után 2 nap szabi járt az apukának. Most már az anyukának is. Én még várom a munkáltatóm válaszát, mert tegnap este visszakérdeztem, hogy hogy is van ez tulajdonképpen?
itt a kérdésem, lehet a többi válaszoló már többet tud
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2012 júliusától van, de hát az is jó, mert hát 2 nap, az is nap!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!