Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szt Istvánban fogok szülni,...

Szt Istvánban fogok szülni, miben hozhatom haza a babámat?

Figyelt kérdés
Első terhességem 6 éve volt, akkor Dombóváron szültem, és csak pólyában adták ki a babót! Itt hogy megy?
2012. febr. 23. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:

Nincs ma Magyarországon olyan kórház ahol pólyában adnák ki.

Mi van ha valaki autóval megy. Be se tudja kötni. Body, rugi, pulóver, overál. Ennyi

2012. febr. 23. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Időjárásnak megfelelő ruha, babahordó.
2012. febr. 23. 08:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Amikor a lányomat hoztuk haza (6 éve) akkor pólyában és mózeskosárban adták ki, autóval mentünk. Ennyit tudok mondani róla, nekem nincsenek Pesti tapasztalataim, csak ez az egy Tolna megyei kórház, ahol szültem! Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 23. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
A mózes autóba köthető? Ha igen akkor jó, ha nem akkor ne hangoztasd, mert akkor is szabálytalan volt. Amúgy meg abban viszed haza amiben akarod. Mi van ha te overált adsz rá? Nem adják ki?
2012. febr. 23. 08:40
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor nem hangoztatom! :)

Köszönöm a választ, akkor babahordozó az remek lesz! És autóba beköthető!

2012. febr. 23. 08:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és én sem vagyok pesti.
 7/10 anonim ***** válasza:

Az tökéletes lesz :)

Szép szülést!

8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lassan 3 éve szültem ott! Tökéletes választás nagyon rendesek a szülésznők és orvosok :) A korház is tök jóó! :)

Mi nyár közepén jöttünk haza így annak megfelelő ruha volt rajta és mózesba hoztuk haza (autóba beköthető) :) Ott születése óta egyből abba a ruhába öltöztetik a gyereket amit Te viszel!

Mikor szülsz? Gratulálok! :) Én is ott fogok ismét szülni 10 hó közepe körül :)

2012. febr. 23. 09:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Május közepén fogok ott szülni, csak semmit nem tudtam róla, csak h baba barát, és a saját ruha.. Köszönöm! Boldog baba várást!
2012. febr. 23. 10:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem nyáron. Senki nem nézte meg, hogy miben viszem haza a babát. Odaadták a zárójelentést, aztán azt csinálhattam amit akartam. Hordozóban vittük haza amúgy.
2012. febr. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!