Istvánban fogok szülni, mit fogok kapni a széklet távozására? Beöntés, vagy kup? Vagy egyik sem?
istvanban szultem, bevallom ugy inditottam, hogy belehanytam a vajudotaskamban (jo hogy nem a szulopakkba, a babaholmikra).
utana rendesen jott elol hatul.. :( (bevallom ott es akkor nem foglalkoztam vele, eleg zavaros emlekeim vannak, terdelve harapdalom a hideg vasagy labatol kezdven minden huyeseget csinaltam a 12 órányi vajúdás alatt)..szerintem a dokik/szulesznoknek sok ujdonsagot nem mutattam, lehet kinosnak kellene, hogy erezzem, de ez van.
hozzateszem a szuleszno elso kerdese az volt, hogy vacsoraztam e? (hajnali 2kor mentunk be) mondom nem.
es tenyleg nem.
viszont aznap este volt a szokasos tarsas-talalkozo, ahol kolaropikeksznasi bement. :) :( :)
ez van. vannak olyan illuzioim, hogy a masfel honap mulva erkezo masodik gyerkoccel nem lesz ilyen..dehat ember tervez :D
5 éve semmit sem adtak...
De. 11 körül mentem be a kórházba, akkor már több, mint 12 órája jöttek a fájások és folyamatosan hasmenésem volt.
Mégis, a szüléskor sajnos még mindig volt minek kijönnie... :(
Jaj, nekem ez egy nagyon rossz emlék, nem szívesen gondolok vissza rá, annyira cikinek érzem.
Nagyon féltem a beöntéstől is, mert még sosem kaptam.
A kicsit az I.sz.Klinikán szültem, ott rutin a beöntés. Utólag nagyon örülök neki, kitoláskor legalább nem volt ilyesmire gondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!