Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 évesem jól elintézi a...

1,5 évesem jól elintézi a szexuális életünket, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában minden este, miután leteszem aludni 2 órán belül már sír. Csak akkor nyugszik meg, ha kiveszzük a kiságyból. Ilyenkor már általában be is alszik valamelyikünk a kicsivel. Szóval, mire oda kerülne a sor...

Lassan szeretnénk kistesót is, de a kicsi nem ad túl sok esélyt rá.

Kisörlői kibújtak, perpillanat sztem nem jönnek még a szemfogai, úgyhogy nem tudjuk, mi baja lehet. Fél a sötétben?

Ti hogy oldjátok meg? Vagy nincs ilyen probléma?

2012. aug. 15. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ilyen probléma, de én miután kivettem, megnyugtattam rögtön visszatenném az ágyába. Lehet egy két este "elszórakoztok" ezzel jó párszor, de így egy idő után megérti hogy ez a rend. Lehet egy két nap, lehet egy hét, de tuti hogy megérti hogy neki a kiságyban van a helye és nem is fog felébredni, mert nincs oka rá. Jelenleg nagyon is jó oka van hogy felsírjon, mégpedig az hogy tudja magatok közé veszitek.
2012. aug. 15. 22:51
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Szia, én azt nem értem, hogy sok pár miért kizárólag az estéket tartja alkalmasnak az együttlétre? Ott a hajnal, a reggel, esetleg amikor ebéd után elalszik a kicsi. Gondolom a párodnak van 1-2 szabadnapja, akkor meg lehetne oldani. Én az estéket szinte már csak pihenésre használom, amióta megvan a kis terroristánk.
2012. aug. 15. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem le kéne arról szoktatni,hogy kiveszitek és nem teszitek vissza.Amúgy nappal is lehet rá sort keríteni,nekünk egy 15,5 hónapos kisfiunk van és van akár napi 2x is,sőt így nyáron napi 3-4szer is összehoztuk és nem mind este sőt.esetleg valami kis éjjeli fényt tegyetek be a szobájába valószínűleg fél a sötétben kisfiunknál is volt ilyen gond ha éjjel felébredt amíg nem volt fény még a kezemben is sírt.
2012. aug. 15. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

Az én 1,5 évesem is ezt csinálja...

Tudtad, hogy ilyenkor van még egy szeparációs szorongás? Az lehet a ludas!

Mi abban a 2 órában bújunk össze, vagy a délutáni alvásnál. Mi is kis tesót készítünk :)

2012. aug. 15. 23:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Szeretném leszoktatni a köztünk alvásról, de az a baj, hogy sokszor felébred éjjel és nekem így kényelmesebb volt, mert nem kell ugrálnom és alszom is legalább normálisan.

Nem csak az estéket tartjuk alkalmasnak, de csak akkor van időnk egymásra! Szerintem ezt igazán meg lehet érteni! A férjm sokáig dolgozik és hajnalban megy el, nekem konkrétan hajnal 5kor, vagy 6kor nem sok kedvem van szexelni, neked talán van? Egyébként meg naponta 4x nem is bírnám, főleg nyáron a dög melegben.

2012. aug. 15. 23:10
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Mi csak próbáltunk segíteni,te kérdeztél,nem kell rögtön nekem ugrani,mert le mertem írni,szerintem mit csinálj.
2012. aug. 15. 23:13
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem ugrottam neked,nem tudom ki vagy, csak ezeket én is tudom, a kérdésem arra vonatkozott, hogy a gyerekemmel mit csináljak, mi a baja, lehet félreérthető volt.

A szeparációs szorongás már nekem is eszembe jutott, de ilyenkor is lehet az egyedülalvásra nevelni, vagy értelmetlen, mert csak kínlódni fogok vele? Nagyon makacs kishölgy.

2012. aug. 15. 23:23
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

Én megvárom, amíg lezajlik a szepa. Ilyenkor pont a közelségünkre van szükségük.

Hajnalban szexelni??? SOHA nem voltam rá képes :)

2012. aug. 15. 23:28
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Azt kérdezted mist csinálj?

Te is tudod, meg is válaszolták, szoktasd le róla hogy köztetek alszik...erre írtad h neked így kényelmes...akkor nem tudom még mi a kérdés??

2012. aug. 16. 06:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval! Nem értem, hogy miért ennyire nehéz kereteket állítani, ez is a nevelés része. Igen, fáradságos dolog, nekem is az. De ezzel a gyereknek sem teszel jót, ha magatok közé szoktatjátok. Én bizony átmennék hozzá és a saját szobájában nyugtatnám. Éjjeli fény, átmeneti játék, amit este megpuszilsz előtte is jó lehet.

Azok a gyerekek, akiknek a szülei nem átallanak némi keretet is felállítani, sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat.

2012. aug. 16. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!