Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1,5 évesem jól elintézi a...

1,5 évesem jól elintézi a szexuális életünket, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában minden este, miután leteszem aludni 2 órán belül már sír. Csak akkor nyugszik meg, ha kiveszzük a kiságyból. Ilyenkor már általában be is alszik valamelyikünk a kicsivel. Szóval, mire oda kerülne a sor...

Lassan szeretnénk kistesót is, de a kicsi nem ad túl sok esélyt rá.

Kisörlői kibújtak, perpillanat sztem nem jönnek még a szemfogai, úgyhogy nem tudjuk, mi baja lehet. Fél a sötétben?

Ti hogy oldjátok meg? Vagy nincs ilyen probléma?

2012. aug. 15. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nehez dolgo ez vegyetek egy normál Junior ágyat lehet az a legföbb probléma iletve éjjeli fényt tegyél a szobába .

lehet szeparácios szorongása is a kicsinek idövel elmulik ne szoktasdd közétek különben ugy jártok mint én anno 2éves gyerekem is velem aludt

2012. aug. 16. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk velünk alszik a gyerek, ez a legkényelmesebb megoldás mindhármónknak. Mi szeretjük ezt, nem tartjuk problémának. Magaddal kell megvívnod ezt a csatát, hogy neked, nektek mi a jó. Mi úgy élünk szexuális életet, hogy este lefektetjük a gyereket, aztán átmegyünk a nappaliba, ott együtt tudunk lenni éjfélig, aztán lefekszünk mi is a babánk mellé. Mi így szoktuk meg, így szeretjük. Persze sokszor van az, hogy én már hulla fáradt vagyok, mire a gyerek elalszik, úgyhogy vele el is alszom, de ebből nem csinálunk gondot. Gyerek mellett már semmi sem a régi, de nm is kell, hogy az legyen.
2012. aug. 16. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Lánykám újabban olyan 3körül felkel, és nyekereg, hogy anyával akar aludni. Egyik hajnali kelésekor, amikor csak hajazott velem elmondtam neki, hogy megy a kisápba, és egyedül kell aludjon, én magam aludnék, és megsértődött:)

De visszatettem az ágyába.

(én inkább hajnalban huncutkodnék, mint mondjuk, mikor a párom cca2óra alvás után kelt, hogy apuci hazajött)

2012. aug. 16. 10:42
 14/14 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha 2 órán belül sír? Abbahagyjátok és átmész hozzá. Az én lányom is ilyen, sőt, van hogy 1 órán belül felsír. Eddig 2szer kellett megszakítanunk a dolgot 1 év alatt. Bár nem tudom nektek meddig tart egy szeretkezés, mi viszonylag gyorsan elintézzük azért.
2012. aug. 16. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!