Ti mit tennétek? Rosszat csináltam? Tönkretettem az életünket? Miért vagyok ennyire idióta?
6 éve vagyok férjnél. Az első 2 évben jó volt a házasságunk, utána nem. Nem kívánt, nem akart, nem látott már szépnek és nem foglalkozott velem. Nem jártunk sehova, és ha mondtam neki hogy menjünk valahova akkor velem menni nem volt kedve. Sose mondta hogy szeret. Az is közre játszott, hogy egy kicsit túlsúlyos voltam, nem igazán adtam magamra. Barátnőm mindig nyaggatott hogy fogyjak egy kicsit. Akkoriban ő fent volt több társkeresőn, és mondta hogy regisztráljak én is mielőtt meg bolondulok a magánytól. Elkezdtem fogyókúrázni is. Rengeteget fogytam, és csinosabb lettem.
Megismertem ott egy fiút, akivel elkezdtünk randizgatni. Őszinte kapcsolat volt, mindent tudtunk egymásról.
A férjemmel válni akartunk, már a papírokat adtuk be akartuk adni.
Közben összevesztem azzal a fiúval, és a férjem is megváltozott teljesen. Valami miatt elkezdett közeledni az utóbbi 1,5 évben. Talán félt hogy gyedül marad.
Az igazi baj ott kezdődött, hogy a férjemmel lefeküdtem és terhes lettem. A babát megtartottuk,minta apa lett. A fiúval a terhesség alatt beszélgettem neten, de nem találkoztunk. Az igazság az hogy még mindig szeretjük egymást. Majdnem bele őrülök abban hogy nem látom, és már nem lehetünk egymásé. Ő nagyon akar békülni, de nem tud a babáról. Ha elmondanám neki biztos vagyok benne hogy soha többé nem beszélne velem. Abba meg bele halnék. A férjemet nem igazán szeretem.
Ti mit tennétek?
Elhiheted hogy szégyellem magam. És teljesen igazad van.
A fiúval nem találkoztam, csak leveleztünk.
Nem gondoltam hogy mikor szakítottunk akkor utána még beszélünk is valaha. Azt gondoltam, hogy a gyerek majd leköt, és mindent megváltoztat. Elfeledtet mindent.
Hát nem. Még rosszabb lett minden.
Miért nem lehet az érzelmeknek és a szívnek parancsolni?
Miért pontoztalak volna le? A véleményeteket kértem, és a tanácsotokat. Legyen az negatív vagy pozitív.
Köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!