Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Rosszat...

Ti mit tennétek? Rosszat csináltam? Tönkretettem az életünket? Miért vagyok ennyire idióta?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok férjnél. Az első 2 évben jó volt a házasságunk, utána nem. Nem kívánt, nem akart, nem látott már szépnek és nem foglalkozott velem. Nem jártunk sehova, és ha mondtam neki hogy menjünk valahova akkor velem menni nem volt kedve. Sose mondta hogy szeret. Az is közre játszott, hogy egy kicsit túlsúlyos voltam, nem igazán adtam magamra. Barátnőm mindig nyaggatott hogy fogyjak egy kicsit. Akkoriban ő fent volt több társkeresőn, és mondta hogy regisztráljak én is mielőtt meg bolondulok a magánytól. Elkezdtem fogyókúrázni is. Rengeteget fogytam, és csinosabb lettem.

Megismertem ott egy fiút, akivel elkezdtünk randizgatni. Őszinte kapcsolat volt, mindent tudtunk egymásról.

A férjemmel válni akartunk, már a papírokat adtuk be akartuk adni.

Közben összevesztem azzal a fiúval, és a férjem is megváltozott teljesen. Valami miatt elkezdett közeledni az utóbbi 1,5 évben. Talán félt hogy gyedül marad.

Az igazi baj ott kezdődött, hogy a férjemmel lefeküdtem és terhes lettem. A babát megtartottuk,minta apa lett. A fiúval a terhesség alatt beszélgettem neten, de nem találkoztunk. Az igazság az hogy még mindig szeretjük egymást. Majdnem bele őrülök abban hogy nem látom, és már nem lehetünk egymásé. Ő nagyon akar békülni, de nem tud a babáról. Ha elmondanám neki biztos vagyok benne hogy soha többé nem beszélne velem. Abba meg bele halnék. A férjemet nem igazán szeretem.

Ti mit tennétek?

2012. jún. 18. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed megváltozott, és még mintaapa is, miért dobnád el mindezt egy fiúért, akivel valaha megismerkedtél a neten? A férjed nem attól félt, hogy egyedül marad (a férfiak nem szoktak, ez sajnos a nők "kiváltsága"), hanem attól, hogy elveszít téged. Nem vele van baj, hanem veled, aki miután úgy döntött, hogy megtartja a babát, még a másikkal is tartotta a kapcsolatot! Szégyellheted magad mind a férjed, mind a gyermeked előtt! Felháborítónak tartom, hogy manapság senki nem képes úgy igazán küzdeni a házasságáért... 23 N, 13 hkm
2012. jún. 18. 09:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Elhiheted hogy szégyellem magam. És teljesen igazad van.

A fiúval nem találkoztam, csak leveleztünk.

Nem gondoltam hogy mikor szakítottunk akkor utána még beszélünk is valaha. Azt gondoltam, hogy a gyerek majd leköt, és mindent megváltoztat. Elfeledtet mindent.

Hát nem. Még rosszabb lett minden.

Miért nem lehet az érzelmeknek és a szívnek parancsolni?

2012. jún. 18. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Most már így jártál,maradj a férjed mellett!
2012. jún. 18. 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem ez tévedés. Oly módon igenis tudsz "parancsolni" az érzelmeidnek, hogy mindent, amit a férjed értetek tesz, megtanulsz értékelni - nem a múltbéli hibáira, hanem a jelenlegi teljesítményére koncentrálsz. Nem tudom, hogy a fiúval mi volt az összeveszésetek oka, de soha ne feledd, hogy biztosan nem véletlenül kötöttél házasságot a férjeddel, valaha annyira szeretted, hogy vele akartad leélni az egész életedet. Emlékezz rá, hogy miért! Ez a fiú inkább kaland volt számodra, és most azért nem tudod kiverni a fejedből, mert amikor szükséged volt valakire, aki meghallgat és értékel, ő ott volt. És igen, a férjedre akkor nem számíthattál. Hibát követett el, bár a gyermekvállalás mindennél jobban próbára teszi a kapcsolatokat, és ebben az esetben jelesre vizsgázott. Biztosan te is fogsz még olyan hibát elkövetni, amiért bocsánatot érdemelsz majd (ha nem épp azzal követed el, hogy másra vágysz). A házasság mindig több, mint egy egyszerű szerelem (mert nem kétlem, hogy szerelmes vagy abba a fiúba). A házasság egység, sokkal több, mint két ember összessége, amikor aláírtátok az anyakönyvet, egy családdá váltatok. A családtagok pedig nem dobják sutba egymást, ha épp nehéz az életük, hanem együttes erővel küzdenek. Próbálj meg hasonlóan gondolkodni. Sok sikert!
2012. jún. 18. 09:58
 5/7 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! Nagyon sokat segítettél!! Köszönöm.
2012. jún. 18. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én köszönöm, hogy a meglehetősen szigorú véleményem ellenére nem pontoztál le. :) Biztos vagyok abban, hogy előbb-utóbb sikerrel veszitek majd ezt az akadályt is! Minden jót!
2012. jún. 18. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Miért pontoztalak volna le? A véleményeteket kértem, és a tanácsotokat. Legyen az negatív vagy pozitív.

Köszönöm még egyszer.

2012. jún. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!