Nem tudom, mit csináltam rosszul?
Mosom ki a babaruhákat,ágyneműt,textilpelusokat akkor még nagyon-nagyon finom illata van amikor kiteregetem őket,Drefttel mosok,de most hogy megszáradtak egyáltalán nem érzem az illatukat :(
Pedig egy fél dob ruhához tettem egy egész kupakkal.
Nem tudom a kérdésedre a választ de megnyugtatlak:).
A kicsinek az a legjobb ha nincs illata a ruháknak, vele érintkező textíliáknak.
Most várod még a kicsit? Vagy már nagyobbacska?
A Dreft baby mosószer, nem öblítő, és mint ilyen, nem nagyon marad illata száradás után :)
Használj öblítőt, ha szeretnéd, hogy illatosak legyenek a ruhák. Természetesen csak sensitive-et.
Tudom, sokan mondják, hogy babának nem szabad öblítőt használni, de vannak kifejezetten babáknak való öblítők, én ilyeneket használtam a kisfiam ruháihoz már újszülött kora óta, a bőrének soha nem volt semmi baja.
én is dreft baby-t használok. Még az elején volt szaguk, most már úgy érzem nincsen. Időnként érzem az illatokat. Szerintem hozzászokott az orrom, ezért nem érzem.
esetleg nálad hasonló helyzet?
mivel most használtam először,így ez nálam nem merülhet fel.
öblítőt nem szeretnék használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!