Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam ótvaros. Mit csináltam...

Kisfiam ótvaros. Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
Kisfiam ótvaros. Legalább is ezt mondta a bőrgyógyász. Az előírtaknak megfelelően kezeltem, mégis itt-ott megjelenik a testén. Kenegetem, de mi a fenétől? A ruháit vasalom, minden nap új ruhát kap, minden nap tiszta pizsamát. Fürdetni is minden nap fürdünk, eddig azt hittem tisztán van tartva. Másfél éves, én pedig már nagyon el vagyok keseredve.
2011. dec. 28. 20:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmit ne aggodj,de a krém és a viz nem mindig megfelelő és ujra és ujra elkaphatja.Kérj antibiotikumot és ne hagyd magad lerázni,nekünk is az hatott.És többé nem jött vissza.Vigyázz ne vakarja:)
2011. dec. 28. 20:12
 2/14 anonim ***** válasza:
2011. dec. 28. 20:13
 3/14 A kérdező kommentje:
köszönöm első, én is erre gondoltam már! Második. Neked is köszi, ezt én is elolvastam, mindent úgy csinálok ahogy az utasítás előírja.
2011. dec. 28. 20:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Benne van az ok, ez bárkinél előfordulhat, ne hibáztasd magad.
2011. dec. 28. 20:18
 5/14 A kérdező kommentje:
de miért nem múlik? Sőt, terjed! És nem az első seb körül, hanem össze-vissza.
2011. dec. 28. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

Talán neked is segít.

2011. dec. 28. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Láttam egy műsort.A kislánynak nagyon csúnya szemölcs volt a lábán és nem akart elmúlni.El küldték egy komoly kivizsgálásra és csak úgy derült ki,hogy miért nem használt a szokványos kezelés.Valami más baja volt és a szemölcs úgymond csak jele volt a bajnak.Már nem emlékszem mi volt,meg hogy, de a lényeg hogy elmennék a körzeti orvoshoz és kérnék beutalókat.Vér,vizelet,immunvizsgálat esetleg allergiavizsgálat meg amit még ajánl.Ne hagyd magad lerázni.Másik bőrgyógyászhoz is elviheted,hátha valami jobb krémet ír föl.
2011. dec. 28. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
A fiamnak is volt, antibiotikumos krémet kapott, attól elmúlt, de elég sokáig jött ki egyre több, majdnem 3 hét volt, mire elkezdett múlni.
2011. dec. 28. 20:53
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó! Ezt nem kellett volna. Én paramami vagyok. :S

Egyébként nemrég volt vérkép és vizeletvizsgálata is, negatív minden. De persze, nem hagyom magam!

2011. dec. 28. 20:54
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. :)
2011. dec. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!