Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam ótvaros. Mit csináltam...

Kisfiam ótvaros. Mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés
Kisfiam ótvaros. Legalább is ezt mondta a bőrgyógyász. Az előírtaknak megfelelően kezeltem, mégis itt-ott megjelenik a testén. Kenegetem, de mi a fenétől? A ruháit vasalom, minden nap új ruhát kap, minden nap tiszta pizsamát. Fürdetni is minden nap fürdünk, eddig azt hittem tisztán van tartva. Másfél éves, én pedig már nagyon el vagyok keseredve.
2011. dec. 28. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi nem akartalak megijeszteni.Sajnos én is elég hipochonder vagyok :-( Lehet ezért gondolok mindig rosszra.Ennek örömére holnap megyek a bőrgyógyászatra,mert nekem is van valami a szám sarkában ami nem akar múlni.Fogorvos szerint Avitamin hiány.Csak mivel írtad,hogy régóta próbálkozol és csak nem akar elmúlni,ezért gondoltam,hogy zárjatok ki más lehetséges betegséget is.Egyébként mi az átlagos tisztaságú családba tartozunk,mégis rühes lett a nővérem.Valószínű a szoláriumban kapta el,de nem hangzik túl jól.Még egyszer bocsi.
2011. dec. 28. 22:02
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, csak extrahülye vagyok. Ennyi. :)
2011. dec. 28. 22:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem volt ótvaros... a gyerekorvos megállapította, hogy ekcémás foltok vannak a bőrén. Ennyit az Örs vezér téri bőrgyógyászatról. Rákentem egy tubus antibiotikumos krémet hiába és hidrogénperoxival áztatgattam a fájó ekcémás bőrét. Barom állat orvosok.
2012. jan. 12. 10:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Jesszusom....hát ez tényleg durva....legalább az feltunhetett volna nekik hogy a vérkép negativ:-(
2012. jan. 12. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!