A babak latjak a szellemeket v az angyalokat? A kislanyom sokszor nez el a fejem mellett es olyan mintha kovetne vmit vagy vkit a szemevel vajon mit lat?
Én kiskoromban állandóan szellemekkel álmodtam.
A házunk apukám jóvoltából tele volt szarvas aganccsal. :-/
Én mondtam mindenkinek, de nem hittek nekem.Én meg bőgtem éjszaka, és féltem elaludni.Kész felüdülés volt amikor ki költöztem páromékhoz. :-)
A szellemes álmaim nem múltak.Párom nővére spiritiszta.Nem hiszek az ilyenben, de amióta "levett rólam egy szellemet" , azóta frankón nincsenek rémálmaim.
Párom mesélte, hogy a 8hónapos kislányunk mögötte aludt.Ő nézte a tv-t.Egyszer csak hátra fordult, a kislányunk nem aludt, bámult a tv fölé és vigyorgott valakire, de vagy 1percig... mondta, hogy nagyon para volt.
Sziasztok!Nekem december 11.-èn született meg a kisfiam,ès előtte 2nappal èdesapám örökre elaludt... A babám sokszor nèz a semmibe ès vigyorog,èn biztos vagyok benne,hogy apát látja!
Hiszek ebben,azèrt is mert ősszel a 3èves keresztfiam kèrt valamit tőlem,mondtam neki,hogy gyere a konyhába,mire ő "Ott van a piros ruhás nèni"! Akkor nagyon megrèmültem,de most már èn is azt gondolom nem bántják őket a szellemek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!