A babak latjak a szellemeket v az angyalokat? A kislanyom sokszor nez el a fejem mellett es olyan mintha kovetne vmit vagy vkit a szemevel vajon mit lat?
Az én lánykám is szokott ilyet csinálni,de soha nem gondoltam szellemekre vagy angyalokra inkább arra ,hogy jól megfigyel mindent,mert néha még a sima falat is jól megtanulmányozza.
De soha nem lehet tudni
Én sajnálom, hogy így 4 hónaposan egyre kevesebbet látom, ahogy az angyalát nézi...
Szerintem a picik látók.
És nekem jól jött az angyalkája, amíg kórházban volt, legalább tudtam, hogy van aki vigyáz rá. Huncut angyala van, mert folyton nevettek.
A férjem keresztlány is látta a - nevezzük szellemeknek - a szellemeket. Egyik sztori: mikor óvodás kiscsoportos volt, a mamája öltöztette, a kicsi meg nem volt hajlandó arra fordulni, amerre a mama akarta, mert "egy bácsi áll az ajtóban". Persze a mama nem látott senkit, ezt bizonygatta a kislánynak, de ő csak arra fordult és a szemét sem vette le a nyitott ajtóról. Ő látta és kész. Én személy szerint hiszek benne és abban is, hogy a kicsik angyalkái velük vannak és vigyáznak rájuk - mellettünk:)
Nem hiszem, hogy félni kellene tőlük, csak a sok hülye, agyament film ezt váltja ki belőlünk... Még jó, hogy a kicsik tiszta lappal indulnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!