Ki látott már vagy hallott szellemeket, angyalokat ilyesmiket?
Én vagy 3-4 éve nyáron egyedül voltam itthon este anyámék horgásztak.
Éppen aludni készültem volna kb 23.00 óra fele bebújtam az ágyba kop sötét volt és a nagy csöndben hallottam, mintha valaki "topogna" a szobámba :S annyira ijesztő volt!! Kiugrottam felkapcsoltam a villanyt és bekapcsoltam a számítógépet..
Elkezdtem netezni, az ablakom nyitva volt... (mellettem!kb. fél méterre)
[Lent az alsó szinten az összes ablak be volt zárva, szóval huzat nem lehetett]
...És egy akkorát csapódott befelé, hogy megrepedt az üveg! :S Hát nekem akkor szerintem volt vagy 300 a vérnyomásom...Reggelig fent voltam míg világos nem lett...
Addig nem is hittem semmilyen természetfeletti dologban, de azóta meg vagyok áldva velük :) :/
Amikor az új házunkba beköltöztünk a második éjszakán feküdtem az ágyban este.A párom mellettem aludt, de én még nem aludtam csak csukva volt a szemem. egyszer kinyitottam és láttam egy magas fiatal srác alakját, ahogy áll a szoba ajtajában és minket néz. Azt hittem,hogy párom az, még oda is szóltam neki,hogy hova megy. erre az alak elfordult, elindult kifelé és kb. 3 lépés után eltűnt. eléggé megijedtem. Hátat fordítottam az ajtónak és próbáltam elaludni, de kb. 5 perc múlva éreztem,hogy megint néz valaki. Kinyitottam a szemem és az ágy sarkánál állt megint a "srác", de nem mertem felnézni, csak a lábát láttam. Becsuktam újra a szemem és arra gondoltam,hogy biztosan valakinek a szelleme,aki régen ott lakott és most csak megnézett minket az "új lakókat". Kb. 1 hete megint láttam. akkor csak átsétált a szobán. Amikor ezt anyunak elmeséltem, a szobában hirtelen olyan hideg lett, hogy kirázott minket a hideg és ki kellett mennünk.
Hangokat rendszeresen hallok éjjel 11 körül a padlásról. Olyan, mintha egy fiatal nő nevetne, de ez csak pár másodpercig tart. Már nem is foglalkozom vele. Ha tényleg valami szellem,akkor nem hinném,hogy bántani akar. A házban egyébként mindenütt jól érzem magam, a kutya sem viselkedik furcsán, úgyhogy nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!