Ha valaki hisz a túlvilágban (beleértve a szellemeket, Istent. ) akkor miért állítják be őt hülyének és semmittudónak?
Az előbb olvastam egy kérdést, ahol szellemet akartak idézni, de volt ott egy illető válaszoló, aki azt mondta lehetetlen, nincs rá logikus magyarázat és tök idióta az aki ezt elhiszi. De miért? Az ember szabadon abban hisz amiben akar, v nem így van? Akik hisznek az ufókban, pl kutatók, azokhoz se mennek oda h "figyelj Pista, hagyd a francba, baromság az egész, hiányzik belőle a logika" ...
A világvégét is hányszor megjósolták már, és hányan elhitték, és tessék. Még mindig itt élünk és pusztítjuk egymást..
A lényeg, h miért hülye az aki abban hisz amiben akar?
Azért, mert szűklátókörűek.
Ők nem hisznek, mondjuk Istenben, vagy nem tapasztaltak még semmi megmagyarázhatatlan dolgot, tehát úgy vélik, hogy mivel Ők ebben nem hisznek, ez egy baromság.
Az már nem érdekli őket, hogy más mást tapasztalt, vagy más a véleménye.
Mindenki hülye, aki nem olyan, mint ők.
Szerintem ez unintelligens dolog, ha nem hisz benne, szíve joga, írja azt maximum, hogy ÉN nem hiszek ebben, de ne azt, hogy:idióta vagy, hülye, retardált, bárcsak dobtak volna le a Taigetoszról.
Ez egyszerűen butaságra vall, akkor is, ha ők azok, akik szerintük az intelligenciát képviselik.
"A lényeg, h miért hülye az aki abban hisz amiben akar?"
"A világvégét is hányszor megjósolták már, és hányan elhitték, és tessék. Még mindig itt élünk és pusztítjuk egymást.. "
Öööööö. Mi is a kérdés akkor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!