Van itt olyan, aki szülés után valóban tudott nagywc-zni a kórházban, vagy mindenki kamuzott?
Én kamuztam az első csaszi után, mert én idegen helyen bármennyire kell, képtelen vagyok. Ahogy hazaértem, már rohantam a wc-re...
A másodiknál valami csoda folytán sikerült egy nyúlfarknyi, úgy, hogy még a császár előtt kaptam beöntést, valószínűleg annak a hatása lehetett.
Most a harmadiknál nem tudom mi lesz, de ha nem sikerül, akkor is azt mondom, hogy igen. Majd itthon elintézem. Ha valami gond lenne, természetesen elmennék dokihoz.
Nekem ez brutális emlék marad,egyszinten van a szüléssel:(
9.-ik napon sikerült,de nem is irom le hogyan:(
Szerencsére a nagydolog nálam könnyen megy, de az első szülés után gátsebbel azért paráztam, de nem kellett hazudni.
A második szülés előtt ittam a málnalevél teát, ami a szülésnél nem tudom mennyit segített, de a székletet rendesen lazította és nem volt gond a szülés utáni első wc-zés sem, amit már másnap letudtam.
Hát lányok le a kalappal mindenki előtt, császárosként bele sem gondoltam, milyen lehet gátsebbel erőlködni.
Mondjuk itthon nekem is a kétbetűsbe vezetett az első utam, de nekem sem kellemes emlék, ahogy éreztem, hogy újra megtalálják az eredeti helyüket a belső szerveim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!