Van itt olyan, aki szülés után valóban tudott nagywc-zni a kórházban, vagy mindenki kamuzott?
Szerencsére magától sikerült. Valami baj volt a vérképemmel, úgyhogy a főorvos rám parancsolt, hogy egyek sok fehérje tartalmú ételt, igyak tejet, egyek joghurotot, cottage chese-t, ilyeneket. Úgyhogy ezek gond nélkül hozták az eredményt.
Az egyik szobatársam, szintén császáros, nem tudott, de nála sem volt semmilyen kínzás, este hozott neki a nővérke guttalax cseppet, reggel teljesen gond nélkül ment, mindenféle erőlködés nélkül.
Jézusom, azért ez durva, hogy addig nem ehetsz, amíg nem produkálsz. Beöntés után, amikor totál kipucolnak, és nem eszel,mégis miből lenne széklet?! Meg ricinus...Jó lenne, ha néhány kórház haladna a korral...
Nekem sikerült, aszaltszilva és danone activia segítségével, egyébként is így szoktam, ha ilyen gondjaim vannak.
Egyébként eszembe se jutott volna hazudni erről, nem véletlenül kérdezik meg!!!!!
Egyébként volt olyan ismerősöm, akinek az anyukája szülés után ezért hal meg, mert bekamuzta, és hetekig nem volt széklete. (nyilván nem volt túl okos, ha otthon sem sikerült és nem ment egyből orvoshoz)Pontos részleteket nem tudok, de mire dokihoz került, nem tudtak segíteni rajta olyan károk keletkeztek a szervezetében, meghalt, hátra hagyva 2 gyerkőcöt, az egyiket pár hetesen :(
Én buta voltam, hazudtam.
Nem tudtam idegen helyen, ráadásul féltem olyan sokáig a szobatársakra hagyni a babát ( nálunk nagyon nem örülnek a csecsemősök, ha valaki beviszi, csak fürdéskor vittük be ) és mivel a gátseb miatt nem mertem erőlködni, nyomni így ott időztem volna egy darabig. Mivel szülés előtt pár héttel már feküdtem kórházban volt otthon egy glicerines kúpom meg anyósom hozott laevolac szirupot így a századik sikerült-e már wc-zni kérdésre az utolsó nap reggelén azt hazudtam, hogy igen. Tudom, hogy buta voltam, legközelebb meg fogom mondani az igazat. Egyébként aznap, mikor hazajöttem itthon már tudtam wc-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!