Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki szülés...

Van itt olyan, aki szülés után valóban tudott nagywc-zni a kórházban, vagy mindenki kamuzott?

Figyelt kérdés
Nem központi téma, csak szerintem érdekes, hogy akivel eddig szóba került ez a dolog mindenki azt mondta, hogy nem is volt WC-n a kórházban, csak bekamuzta a dolgot... Őszintén szólva én sem tudtam ott bent elmenni, még hashajtóval sem, idegen helyen egyszerűen nem megy. Ennek amúgy miért lenne jelentősége a hazaengedés előtt?
2013. júl. 5. 12:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

sikerült de csak keveset :DD nagyon nem akartam még kúpot is és ezért magamra erőltettem a dolgot...ez volt szülés másnapján....

nem fájt, de gátsebbel, szülés után vhogy féltem tőle...aztán csak sikerült...

második gyereknél nem is kérdezték meg !!!!....azt sem tudom mikor sikerült először....

2013. júl. 5. 13:15
 12/35 anonim ***** válasza:

Nekem s.csaszarom volt. A korhazban elso ket nap csak kekszet kaptunk. Mutet napja estere es masnap reggelire-ebedre. Megmondom oszinten, hogy elso 2,5 napban semmit snem ettem csak ittam. Majd apukam hozott huslevest, amit o fozott es abbol ettem meg ugy 1,5 liternyit.

Aznap este iszonyat gorcs jott ram, "rohantam" a furdobe es meglepodve tapasztaltam, hogy meregzold hig szekletem van. Kb. 20 percig tronoltam es folyamatosan jott. Razott a hideg es minden bajom volt. Ez utana levo nap is megismetlodott es otthon is meg 3x.Teljesen varatlanul tort ram egyebkent.

A szuleszem es a haziorvos azt mondta, hogy a lanyom valoszinuleg ugy helyezkedett, hogy az epemet nyomta.

Azota egyszer sem fordult ez elo, de borzaszto volt az egesz.

2013. júl. 5. 13:16
 13/35 anonim ***** válasza:
Tudtam. Császáros voltam és másnap sikerült. Minket 72órásan hazaküldtek, mert kevés volt a hely. Nem bántam :)
2013. júl. 5. 13:21
 14/35 anonim ***** válasza:
Bevallom én hazahoztam a hashajtót és itthon az volt az eslő, hogy bevettem. Ott szimplán azt mondtam bevettem és jött a dolog. Mindkét szülés után ez volt.
2013. júl. 5. 13:22
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem császárom volt, és kb. a 3. vagy 4. napon sikerült glicerin kúppal, és úgy, hogy "megzsaroltak", hogy hozzák a beöntést, szóval amint sikerült a dolog, menjek jelenteni a nővérpulthoz.

Ha humoromnál lettem volna, még viccesnek is találtam volna, de kb. sírva fakadtam, mert a szoptatással is csesztettek, szóval ott bőgtem, hogy egész nap ezt hallom, hogy fejjél, sz.rjál. (Kb. egész nap szoptattam, mert nehezen indult meg a tej, közben cseszegettek, hogy miért is nem fejek, stb...).

Gondoltam én is, hogy bekamuzom, de azt hallottam, hogy császárnál nagyon fontos, hogy nem varrtak-e belül össze valami olyat amit nem kellett volna, mert az nagy problémákat okozhat.

Így aztán nagy nehezen "megszültem" a dolgot, majd jelentettem, hogy küldetés teljesítve.

De nagyon irigyeltem azokat akinek spontán ment :).

2013. júl. 5. 13:27
 16/35 A kérdező kommentje:

És még annyi, hogy jó fej volt az éjszakás nővér, amiért elcserélte nekem a gyógyszert kúpra, de azt mondta ez maradjon köztünk, mert nem lett volna szabad variálnia, majd a lelkemre kötötte, hogy produkáljak valamit, különben jön a beöntés, vagy csak szimplán nem mehetünk haza.

Vittem magammal aszalt szilvát is a kórházba, és mikor kérdezte a doki, hogy WC-n voltam-e csak ráböktem a zacskóra magam mellett az asztalon... Ebből gondolom az jött le neki, hogy igen...

2013. júl. 5. 13:28
 17/35 anonim ***** válasza:
44%

Háromszor szültem természetesen. Kétszer kaptam beöntést.

Mindhárom szülés másnapján mentem vécére, mindenféle gond nélkül.

De nekem elég extra gyors emésztésem van.

Az elsőnél volt gátmetszésem, ott egy picit féltem, hogy fájni fog, de jobban kellett kakilni mint a félelem volt. Nem is fájt. Másik kettőnél gátvédelem volt, sima ügy volt a kaki.

2013. júl. 5. 13:35
 18/35 zabmester ***** válasza:
Én nem tudtam, és bár szégyellem, de kamuztam :) Úgy voltam vele, hogy majd otthon, nyugalomban, mert úgy nem megy, hogy az ajtó másik oldalán ott fekszik három anyuka, plusz négy csecsemő. Ha otthon sem ment volna, akkor elmentem volna orvoshoz természetesen, de otthon nem volt gond.
2013. júl. 5. 13:35
 19/35 anonim ***** válasza:
Sima szülésem volt gátmetszéssel. Magamtól nem ment, kaptam egy szem gyógyszert és hamarosan sikerült, én is nagyon féltem tőle a seb miatt, de nem volt vészes.
2013. júl. 5. 13:43
 20/35 anonim ***** válasza:
Császárom voltam, a 2. nap este minden nélkül ment a kakilás
2013. júl. 5. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!