Mit gondoltok az "Emma" névről?
Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok,lassan elakarjuk dönteni,hogy mi legyen a Kicsi keresztneve.Nekem ez tetszik a legjobban. :)2013. júl. 2. 14:16
21/25 A kérdező kommentje:
17. válaszolónak üzenném,hogy nagyon szellemes vagy. :S
2013. júl. 17. 19:55
22/25 anonim válasza:
Én kb. 15 éves korom óta tudom, hogy ha lányom lesz Emmának fogják hívni. Rá több, mint egy évtizeddel meg is született a kislányom, Emma. :) Az, hogy most felkapottabb név lett, mint akkor volt? Hm, nem igazán zavar. Ez van, tinikoromban nem tudtam, hogy így lesz majd.
Tehát számomra gyönyörű név!
23/25 anonim válasza:
Nagyon szép név, egyszerű de nagyszerű, nagyon divatos is mostanában, de ez nem baj. Viszont ez első dolog, ami eszembe jut róla, mindig az, hogy így hívták a villanyvasúthoz tartozó kis mozdonyunkat, mikor kicsik voltunk tesómmal :)
24/25 anonim válasza:
Szerintem szép név, elég jó választás.
Nekem az Emmáról egy kis vidám, de mégis komoly személy jut eszembe valamint kicsit csendesebb szolidabb ember . Illetve nekem Emma Watson.
25/25 anonim válasza:
Felénk egyáltalán nem gyakori, és szerintem gyönyörű név.
Bedécs Emma, jól hangzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!