Az mennyire általános, hogy úgy szexel egy pár, hogy ott van közben a szobában a gyereke is (aki alszik, vagy csak azt hiszik, hogy alszik)?
Ez egy nagyon érdekes kérdés, melyre sok különböző jellegű választ lehet adni, hiszen minden embernek eltérőek a szexuális szokásai, illetőleg senki sem lakik egyforma lakásban.
Általános, hogy egy pár úgy szexel, hogy közben a szobában van a gyermek, igen. A szüleim is így szexeltek, depressziós voltam évekig, erkölcsi gátlásaim voltak, rettegtem a szexualitástól, de hozzá kell tenni, hogy én már nagyobb voltam, mikor rendszeresen felébredtem a dologra vagy még el se aludtam.
Mi szoktunk-e? Nem. Egyrészt azért nem, mert külön szobában vagyunk, de félre értés ne essék, nem azért mert alap, vagy mert megengedhetjük magunknak, egyszerűen csak ilyen a lakás amiben lakunk. Viszont amikor a nagyszülőknél alszunk vidéken, akkor egy szobában vagyunk a 9 hónapos kislányommal. Sem most, sem pedig egészen pici korában nem szexeltünk olyankor. Több okból. Elsősorban azért, mert ha ott van velem a gyerekem egy szobában, hallom a mocorgását, szuszogását, az utolsó dolog ami eszembe jut a szex. Nekem nem megy, eszembe se jut. NEm ítélem el azt akinek igen, eszemben sincs, én és a párom is ilyenek vagyunk, meg se fordul a fejünkben. Másfelől pedig, ha együtt szeretnék lenni a párommal, akkor nem visszafogottan, csendben, egy pisszenést se, nehogy felébredjen a gyerek. Hanem úgy, hogy közben ne kelljen feszengeni. Ha olyan lakásban laknák, ahol egy szobában lennénk, akkor megoldanánk más helyiségben( konyha, fürdő, előszoba, ami van).
Ez az én egyéni véleményem, senkit nem szeretnék vele bántani, vagy sérteni. Én nem ítélek el senkit, mindenki úgy csinálja a dolgát, ahogyan tudja,szeretné. Különbözőek vagyunk.
Szerintem nem elfogadható és nem normális. Azon lehet vitatkozni, hogy mi az a korhatár, ameddig még elfogadható. Én személy szerint az újszülöttel egy szobában sem lettem volna képes rá, azzal együtt, hogy nyilván tudom, hogy úgysem fog fel belőle semmit. De számomra az ilyesmi nagyon intim dolog, nem tartozik senki másra, még a gyerekemre sem.
1 évesnél idősebb gyerek előtt csinálni viszont szerintem már mindenképp elfogadhatatlan. Akiknél a gyereknek nincs külön szobája, azok oldják meg a másik helyiségben. Ha egyáltalán nincs másik helyiség, akkor kalkulálják ezt bele, mielőtt gyereket vállalnak, ne ő szívjon azért, mert a szülők nem tudták megteremteni az optimális környezetet a gyerekvállaláshoz. (pontozzatok le, kövezzetek meg, de szerintem az optimális körülményekbe beletartozik a külön szoba, a gyereknek is, és a szülőknek is kell egy kis magánszféra).
Én is láttam/hallottam a szüleimet még egész kicsi gyerekként. Igenis nyomokat hagyott bennem. Az ember nagyon nem szívesen nézi végig a szülei, gyerekei, vagy bármely rokona ilyen jellegű "jeleneteit", gondolom az itteni gyerek mellett szexelő válaszolók sem szívesen látnák az anyjukat és az apjukat ilyen szituációban.
Én csak azt nem értem, hogy mi rosszat írtam. Direkt kiemeltem, hogy senkit sem szeretnék megbántani, csak elmondtam a véleményemet. Sajnálom, ha valakit megbántottam, megsértettem, már nem tudom hány módon fogalmazzam meg, hogy csak a véleményemet írtam le, nem nézek le senkit. Engem sajnos megviselt, ahogyan folyamatosan láttam és hallottam a szüleimet, és nem szexelek a gyermekem mellett, ha éppen úgy adódik, hogy egy helyiségben legyünk. Ez olyan nagy bűn? Vagy mégis mi rosszat írtam? Sajnálom, ha megbántottam valakit, nem állt szándékomban, de azt hiszem ezt le is írtam párszor.
( 30- as )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!