Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 szobában a gyermekeddel?...

1 szobában a gyermekeddel? Ezeket hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

2 szobás lakásban vagyunk, az egyik szoba a 2 nagyobbé, a msikban mi vagyunk, tehát ha megszületik a pici, akkor velünk kell lennie. (egyenlőre nem költöznénk, nincs nagyon rá lehetőség, talán a pici 1 éves koráig maradni tudnánk és szeretnénk..)

Amikor otthon van az egész család, akkor hogy nem zavarjátok a picit? Este megy a tévé? (férjem szeret este tévézni:) Hogy csináltok egyáltalán bármit is? Vagy érdemes mindenféleképp leválasztani egy kisebb részt a babának?

2013. máj. 11. 11:57
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
26%
Hát nagyon kellett az a harmadik gyerek...
2013. máj. 11. 12:06
 2/26 anonim ***** válasza:
24%
2 szobás lakásba 3 gyerek? Gratulálok....
2013. máj. 11. 12:11
 3/26 anonim ***** válasza:
78%
Nincs gyerekem még, de 1 szobásban lakunk és már előre gondolkodok én is ezen. Egy ismerősnél láttam, akik szintén 1 szobában vannak a babával, hogy egy sűrű pléddel leválasztották neki a kiságy egy részét, így mikor már alszik a baba ők meg csinálnának valamit, akkor leengedik a plédet és csak a kiságy végénél megy be neki egy kis fény, olyan kis kuckó van kialakítva neki és rugalmasan lehet állítani a sötétet-csendet neki. Mondjuk az a baba már nagyobb, de ti is gondolkodhattok ilyen mobil szeparáláson.
2013. máj. 11. 12:11
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Az első két válaszolót meg meg se halld! Jó egészséget a babához!
2013. máj. 11. 12:13
 5/26 anonim ***** válasza:
88%
Hát gondolom nem valami nagy az a szoba, hogy még le is lehessen választani. Meg este akkor a többi gyerek ki se jöhet a szobájából már? Nem értem... Maximum annyi, hogy a gyerek így hozzá fog szokni, hogy TV, beszéd, stb. mellett is el tudjon aludni, bár nem a legszerencsésebb ez a felállás.
2013. máj. 11. 12:13
 6/26 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a legjobb, amit tehetek, hogy leválasztottok neki egy kis helyet..

Egyszer azt olvastam, hogy a kisbabak zajban is alszanak, de akkor igazából csak a zaj elől " menekülnek" és nem tudnak pihenni, utána pedig nyűgösek lesznek...

2013. máj. 11. 12:25
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Mi egy szobában vagyunk a fiammal. Van másik szoba,de egyelőre így nyugodtabb vagyok és kényelmesebb is. Nálunk is megy este a TV,még sosem kelt fel rá. Ellenben hajnalban,a síri csendben ébred. Már 7 hónapos,de nem hiszem,hogy zavarjuk,mert nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott baba. A kezdetektől így van. Szerintem nem fogjátok zavarni egymást,ha ilyenek a lehetőségek,akkor meg úgysincs más választás. Hogy egyesek miért ítélkeznek,azt nem tudom.
2013. máj. 11. 12:33
 8/26 anonim ***** válasza:
87%
Vannak igazán bunkó emberek! Most miért baj hogy három gyerek és két szoba? 50 évvel ezelőtt szerintetek hányan voltak egy szobában? És mégis felnőttek a gyerekek!!!
2013. máj. 11. 12:38
 9/26 A kérdező kommentje:

Imádom az ilyen embereket... de ha csak azért elvetetném, mert 2 szobásban vagyunk, akkor meg azért lennék elhordva mindennek... Ti talán tökéletesek vagytok? Azért vagyok lehordva, mert éppen egy olyan időszakba lettem terhes, amikor a költözésünk nem megoldott? Gondolom ti inkább szaladnátok abortuszra.

Nem azt írtam, hogy a semmire vállalunk 3 gyereket, egyszerűen csak a költözéssel várnunk kell 1-másfél évet. (a pici születéséig van még bőven idő) Gondolom sokan voltak már ilyen helyzetben, ezért "mertem" feltenni a kérdést.

A normális válaszokat köszönöm! Amúgy nem olyan kicsi a szobánk.

2013. máj. 11. 12:45
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
A TV-re van egy jó ötletem. Mi nem vagyunk közös szobában a gyerekkel (nekünk csak 1 van), de engem zavar a TV este, és nem tudok tőle aludni, ha a férjem nézi. Szóval kapott pár éve egy nagyon szuper füllhalgatót, ami vezeték nélküli, és azon olyan hangerővel hallgatja, ahogy szeretné. Én meg alszom nyugodtan. Talán nálatok is beválna.
2013. máj. 11. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!