1 szobában a gyermekeddel? Ezeket hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
2 szobás lakásban vagyunk, az egyik szoba a 2 nagyobbé, a msikban mi vagyunk, tehát ha megszületik a pici, akkor velünk kell lennie. (egyenlőre nem költöznénk, nincs nagyon rá lehetőség, talán a pici 1 éves koráig maradni tudnánk és szeretnénk..)
Amikor otthon van az egész család, akkor hogy nem zavarjátok a picit? Este megy a tévé? (férjem szeret este tévézni:) Hogy csináltok egyáltalán bármit is? Vagy érdemes mindenféleképp leválasztani egy kisebb részt a babának?
Nincs gyerekem még, de 1 szobásban lakunk és már előre gondolkodok én is ezen. Egy ismerősnél láttam, akik szintén 1 szobában vannak a babával, hogy egy sűrű pléddel leválasztották neki a kiságy egy részét, így mikor már alszik a baba ők meg csinálnának valamit, akkor leengedik a plédet és csak a kiságy végénél megy be neki egy kis fény, olyan kis kuckó van kialakítva neki és rugalmasan lehet állítani a sötétet-csendet neki. Mondjuk az a baba már nagyobb, de ti is gondolkodhattok ilyen mobil szeparáláson.
2013. máj. 11. 12:11
4/26 anonim válasza:
Az első két válaszolót meg meg se halld! Jó egészséget a babához!
2013. máj. 11. 12:13
5/26 anonim válasza:
Hát gondolom nem valami nagy az a szoba, hogy még le is lehessen választani. Meg este akkor a többi gyerek ki se jöhet a szobájából már? Nem értem... Maximum annyi, hogy a gyerek így hozzá fog szokni, hogy TV, beszéd, stb. mellett is el tudjon aludni, bár nem a legszerencsésebb ez a felállás.
2013. máj. 11. 12:13
6/26 anonim válasza:
Szerintem a legjobb, amit tehetek, hogy leválasztottok neki egy kis helyet..
Egyszer azt olvastam, hogy a kisbabak zajban is alszanak, de akkor igazából csak a zaj elől " menekülnek" és nem tudnak pihenni, utána pedig nyűgösek lesznek...
2013. máj. 11. 12:25
7/26 anonim válasza:
Mi egy szobában vagyunk a fiammal. Van másik szoba,de egyelőre így nyugodtabb vagyok és kényelmesebb is. Nálunk is megy este a TV,még sosem kelt fel rá. Ellenben hajnalban,a síri csendben ébred. Már 7 hónapos,de nem hiszem,hogy zavarjuk,mert nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott baba. A kezdetektől így van. Szerintem nem fogjátok zavarni egymást,ha ilyenek a lehetőségek,akkor meg úgysincs más választás. Hogy egyesek miért ítélkeznek,azt nem tudom.
2013. máj. 11. 12:33
8/26 anonim válasza:
Vannak igazán bunkó emberek! Most miért baj hogy három gyerek és két szoba? 50 évvel ezelőtt szerintetek hányan voltak egy szobában? És mégis felnőttek a gyerekek!!!
2013. máj. 11. 12:38
9/26 A kérdező kommentje:
Imádom az ilyen embereket... de ha csak azért elvetetném, mert 2 szobásban vagyunk, akkor meg azért lennék elhordva mindennek... Ti talán tökéletesek vagytok? Azért vagyok lehordva, mert éppen egy olyan időszakba lettem terhes, amikor a költözésünk nem megoldott? Gondolom ti inkább szaladnátok abortuszra.
Nem azt írtam, hogy a semmire vállalunk 3 gyereket, egyszerűen csak a költözéssel várnunk kell 1-másfél évet. (a pici születéséig van még bőven idő) Gondolom sokan voltak már ilyen helyzetben, ezért "mertem" feltenni a kérdést.
A normális válaszokat köszönöm! Amúgy nem olyan kicsi a szobánk.
2013. máj. 11. 12:45
10/26 anonim válasza:
A TV-re van egy jó ötletem. Mi nem vagyunk közös szobában a gyerekkel (nekünk csak 1 van), de engem zavar a TV este, és nem tudok tőle aludni, ha a férjem nézi. Szóval kapott pár éve egy nagyon szuper füllhalgatót, ami vezeték nélküli, és azon olyan hangerővel hallgatja, ahogy szeretné. Én meg alszom nyugodtan. Talán nálatok is beválna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!