Ti hogyan oldottátok meg ezt? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves fiú ikerpárunk ,akik már 2 éves koruk óta nem alszanak d.u alvást ,hozzá szoktam már , viszont 5 hónapja kistesót kaptak , és nem hagyják aludni , kiabálnak stb .. Amikor sétálunk és mondjuk a hugi akkor aludni azt se hagyák , ti ezt hogyan oldotáttok meg ?2013. ápr. 30. 13:51
2/20 anonim válasza:
Én is pont az ovit akartam kérdezni:) Gondolom hétköznao ott alszanak, nem?
3/20 A kérdező kommentje:
Az óvodából délbe elhozom őket , 3 hétig próbálkoztunk de nem aludtak el , így elhoztam őket !
2013. ápr. 30. 13:54
4/20 anonim válasza:
Én nem hoztam volna el őket az oviból... nem muszáj aludni, csendespihenő, ha szépen fekszenek, az is jó...
4 éves kisfiam sem alszik minden nap az oviban, sokszor csak fekszik, de nagyon jól elvan. Pedig ő sem akart aludni egyáltalán eleinte, de megszokta. Itthon biztos, hogy nem aludna, az iskolás testvérek miatt.
5/20 gabszem válasza:
én se aludtam az ovodában. Nem minden gyereknek van rá igénye.
7/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ez van náluk , ők akár 10-ig is birják este , de reggel is 8:30-9 kelnek fel hétvégén ! Csak a kistesót nem hagyják aludni!
2013. ápr. 30. 14:00
8/20 A kérdező kommentje:
Mindenképpen elkell hoznom őket , mert itthon vagyok Gyesen és az óvonő beszólt , hogy olyankor délbe elkell vinni őket !
2013. ápr. 30. 14:01
9/20 anonim válasza:
Mivel elég sokáig alszanak reggel, ezért aztán nem csoda, ha jól bírják estig...
4 éves kisfiam már nagyon régóta minden reggel 7-kor már ébren van hétvégén, hét közben fél 7 körül, az ovi miatt.
Lehet, hogy nem kellene eddig hagyni őket aludni?
10/20 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy el kell hozni,ezzel csak bepróbálkoznak,onnantól hogy felvették őket,kötelességük rájuk vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!