Akinek nem volt kocsija mikor született a baba hogyan oldottátok meg a hazajövetelt?
3-5 napos csecsemőt semmiképp nem vinnék busszal, az egyik legnagyobb fertőzésforrás az autóbusz. Babakocsi is necces szerintem, attól függ, milyen az idő, nekem mind a két gyerekemnél szeles idő volt, fiamat áprilisban szültem, az eső is esett, mikor mentünk haza.
Mindenképp megkérnék valakit, vagy ha párodnak van jogsija, vagy neked, akkor kölcsönkérnék egy autót, valamelyik nagyszülőnek csak van, vagy párod egy haverjának vagy egy barátnőd, aki tudja nélkülözni az autót egy kis időre, vagy ők maguk mennek el érted.
Gondolom a lakóhelyedhez legközelebbi kórházban szülsz, így talán még a taxi is belefér.
Minket anyukámék vittek haza.
Ha erre nem lett volna mód, akkor gondolom taxiztunk volna. De az egyik szobatársam egyszerűen hazatolta babakocsival a babát, mert közel laktak.
Sokaknak, akik 20-30 km-re laknak a kórháztól, nincs 15.000 forintuk taxira!
Nagyon sokan busszal viszik haza, ez van, nincs pénz!!!
Autós ülést sem akar mindenki venni, minek, nincs kocsijuk!
Sokak kérni sem tudnak kitől!!!
Több szobatársam busszal vitte haza a babát, februárban!
A férje jött, betolta a babakocsit, majd abban eltolták!
Szerintem nagyon kevesen viszik haza busszal az újszülöttet!
Kórházban szobatársam is igen szegény 18 éves lányka volt, de mondta, hogy a főnöke jön majd érte és kapott kölcsön babahordozót. Én is adta már kölcsön babahordozót, míg hazahozták a babát a kórházból, sőt gyerekülést is adtam kölcsön 1 napra. Szerintem mindig lehet valakit találni, aki segít. Mikor én születtem 32 éve, engem és anyukámat a szomszéd hozott haza a kórházból.
Mi közel laktunk a kórházhoz. Sétát terveztünk, de mivel esett az eső, taxi lett.
Azóta van kocsink, egyáltalán nem érezném tehernek ha egy rokon megkérne ilyenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!