Ti hogyan oldottátok meg ezt? Többi lent!
Nem az a legfőbb probléma, hogy nem alszanak délután (én sem tudtam délután aludni kb 3 éves korom óta), és nem is az, hogy elhozod őket az oviból, hanem hogy nem hagyják aludni a kistesót.
Egy 5 éves gyerek már nem baba, igenis meg kellene tudni velük beszélni, hogy a babának alvásra van szüksége, ezért nekik most csendben kell maradni.
Egyébként hogy őszinte legyek, nekem már az a megfogalmazás sem tetszik, hogy azt írod, hogy a nagyobb gyerekeid kaptak egy kistesót. Ezzel azt sugallod, hogy a kisbaba csak egy játékszer, és a többi gyerekednek nem kell figyelembe venni az ő igényeit, ezért úgy próbálod megoldani a problémát, hogy alvásra akarod őket bírni, nehogy véletlenül korlátozd őket a délutáni hangoskodásban. Ezért változtatni kell az egész család hozzáállásán, nem a gyerekeid kaptak egy kistesót, hanem bővült a család egy teljes jogú családtaggal, akinek az igényeit igenis az egész családnak figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!