Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 szobában a gyermekeddel?...

1 szobában a gyermekeddel? Ezeket hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

2 szobás lakásban vagyunk, az egyik szoba a 2 nagyobbé, a msikban mi vagyunk, tehát ha megszületik a pici, akkor velünk kell lennie. (egyenlőre nem költöznénk, nincs nagyon rá lehetőség, talán a pici 1 éves koráig maradni tudnánk és szeretnénk..)

Amikor otthon van az egész család, akkor hogy nem zavarjátok a picit? Este megy a tévé? (férjem szeret este tévézni:) Hogy csináltok egyáltalán bármit is? Vagy érdemes mindenféleképp leválasztani egy kisebb részt a babának?

2013. máj. 11. 11:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

Eddig a 2 éves volt velünk 1 szobában, elaludt szépen, miközben ment a Tv, számítógép... Hozzászokott, nem zavarta. Most 5 hónapos ikrek vannak, velük is ugyanez van. Baldachin van a kiságyon, de ennyi. Kezdettől fogva ment mellettük a tv, ehhez szoktak hozzá.

Mielőtt jön valaki a sérül-a-gyerek szöveggel, a 12 lányomnál is így volt, és semmi baja :)

És mielőtt jönne valaki a minek-4-gyerek szöveggel, ha a kicsik velünk alszanak, akkor az azért van, mert én szeretem, ha a picik mellettem, azaz velem 1 szobában vannak, egyébként 5 szobánk van.

2013. máj. 11. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:
71%
annyira elanyagiasodott ez a világ...már a gyerekek számát is szobákban mérik...szerintem nincs ezzel akkora probléma "sok jó ember kis helyen is elfér"jó babázást
2013. máj. 11. 13:26
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Nincs probléma, persze, a szülőnek olyan mindegy, hogy a másik szobában hány gyerek szenved egymás mellett. Mi hárman voltunk egy szobában, hát tönkretette a fél gyerekkoromat, aztán a kamaszkorról ne is beszéljünk. És még a szüleink voltak felháborodva, hogy miért veszekszünk minden nap.
2013. máj. 11. 13:35
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
én is a hugommal voltam egy szobában kedves utolsó de nagyon szép és kedves emlékeim vannak...úgy látszik embere válogatja
2013. máj. 11. 13:40
 15/26 anonim ***** válasza:
58%
Igen persze, van ahol beválik, de azért az nagyon kevés. De mindegy, a kérdező szavaiból ítélve csak jelenleg nincs költözési lehetőségük. Meg persze ő tudja!
2013. máj. 11. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan,eldobom az agyam,milyen válaszolók vannak!!!!!!!marha nagy segítséget tudtok adni(akinek nem inge,ne vegye magára).Kedves kérdező!Én is egy szobában vagyok a gyerekkel,mivel nincs több szoba :) és kéthetente jön a párom két fia (7 és 10),de elvagyunk:).Nem zavarja a 2 évesemet a tv,természetesen halkabban szól,nem üvölt,de csendben lehet beszélgetni vagy tényleg jó ötlet a vezeték nélküli fülhallgató.De lehet,h rossz anya vagyok,mert mertem bevállalni egy gyereket külön szoba nélkül????????Sőt még drága játékokra sem telik,de amúgy sem igen játszana velük,sokkal jobban el van egyéb dolgokkal:)Biztos vagyok benne,ha békesség van a családban,a picit nem zavarja az egy szoba!Ja,ha lett is volna szoba,én akkor is mellette akarnék aludni,semmiben ne m gátolja a pároddal való szexuális életet,mielőtt ezt vágnák a fejemhez,máshol is meg lehet oldani,még izgisebb is,mint mindig az ágyban:)
2013. máj. 11. 14:25
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

hát igen,,a külön szoba kiváltság.

sajna mi egyenlőre 4 en vagyunk egy szobában két picivel,de nagyon tágas a tér akár le is választhatnánk,de mindenképp megyünk majd nagyobba.

kezdettől így szokattuk őket hogy zaj,és fény meglegyen,persze nem bömbölde,de nem akartuk hogy padlóreccsenésre is felébredjenek

szokás kérdése minden.

és mikor már elalusznak mélyen akár bomba is robbanhat felőlük.

na meg azért a kistesót is összehoztuk a kislányunk mellett éjnek-idején hát ez van ,fel se kelt rá,kicsit fura volt de túléltük.

most nem telik nagyobbra majd megyünk ha adódik valami jobb,de akkor is csak 2 szobásba,nem izgat hogy 2-en osztoznak majd rajta,pláne hogy ellenkező neműek.

örüljenek hogy lesz gyerekszoba,sokaknak ennyi sincs.

úgyhogy ti is örüljetek inkább.

2013. máj. 11. 14:45
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
Talán nem 2 szobás lakásba kell szülni egy harmadik gyereket. Egyáltalán minek harmadik gyerek, amikor már ott van kettő? Aztán meg csodálkoztok , ha az állam nem támogat titeket, meg nem vesznek fel sehova, mert 3 gyerekes család vagytok. Védekezésről hallottál e már kedves kérdező? Ahogy fentebb is írták, ésszel kell gyereket vállalni, úgy hogy saját szobájuk legyen. Hihetetlenek az emberek, hogy így gyereket vállalnak, aztán másnap ők szerepelnek a Házon kivülbe meg a fókuszba , hogy a költöztető cég lenyúlta a pénzemet, és itt vagyunk 3 gyerekkel nyomorgunk egy panelba. Nagyszerű életetek lesz.
2013. máj. 11. 15:31
 19/26 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, ne is törődj ezekkel a "minek neki 3 gyerek" válaszolókkal. Csak azért nem irok most csunya szavakat, mert törli a moderátor...

Mi is közös szobában alszunk a 4 éves lányunkkal,és nemsokára érkezik ugyan ebbe a szobába a tesó.

Soha nem zavarta a lányomat a tv, sőt semmilyen zaj, az egyébb dolgokat meg lehet oldani a konyhában, vagy késő éjszaka. Ugyanis nekünk nincs másik szoba.

Amint lesz lehetőségünk, nagyobb lakásba vagy házba költözünk, de ez nem mostanában lesz.

Hogy lehetnek az emberek ilyen.... (nem találok szavakat).

2013. máj. 11. 15:41
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

ez nekem is nagyon durva. bár ha tényleg költöztök, és a gyerekeknek lesz saját szobájuk, legalább nemek szerint 1-1, akkor az elfogadhatóbb. nem rossz dolog tesóval egy szobában felnőni, de nem mind1, h a ház/lakás 50nm-es, vagy 80. mert kell a saját tér, kell egy kis lehetőség elvonulni, nyugiban lenni.

iszonyat frusztráló úgy élni, h egymás hegyén-hátán nyomorogtok, nincs elég élettér.

úgy olvastam anno, hogy emberenként 25nm az ideális, ha az egész lakás területét vesszük. tehát nektek 100nm-es lakásban kéne élnetek, hogy mindenki stresszmentes lehessen.

mi most 50nm-es lakásban élünk, ami 2 szobás. kettőnknek elég, de ha lesz gyerekünk, akkor pár éven belül 3 szobásba költözünk, hogy lehessen normális saját szobája, és nekünk se a nappaliban kelljen aludni.

2013. máj. 11. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!