1 szobában a gyermekeddel? Ezeket hogy oldottátok meg?
2 szobás lakásban vagyunk, az egyik szoba a 2 nagyobbé, a msikban mi vagyunk, tehát ha megszületik a pici, akkor velünk kell lennie. (egyenlőre nem költöznénk, nincs nagyon rá lehetőség, talán a pici 1 éves koráig maradni tudnánk és szeretnénk..)
Amikor otthon van az egész család, akkor hogy nem zavarjátok a picit? Este megy a tévé? (férjem szeret este tévézni:) Hogy csináltok egyáltalán bármit is? Vagy érdemes mindenféleképp leválasztani egy kisebb részt a babának?
Eddig a 2 éves volt velünk 1 szobában, elaludt szépen, miközben ment a Tv, számítógép... Hozzászokott, nem zavarta. Most 5 hónapos ikrek vannak, velük is ugyanez van. Baldachin van a kiságyon, de ennyi. Kezdettől fogva ment mellettük a tv, ehhez szoktak hozzá.
Mielőtt jön valaki a sérül-a-gyerek szöveggel, a 12 lányomnál is így volt, és semmi baja :)
És mielőtt jönne valaki a minek-4-gyerek szöveggel, ha a kicsik velünk alszanak, akkor az azért van, mert én szeretem, ha a picik mellettem, azaz velem 1 szobában vannak, egyébként 5 szobánk van.
hát igen,,a külön szoba kiváltság.
sajna mi egyenlőre 4 en vagyunk egy szobában két picivel,de nagyon tágas a tér akár le is választhatnánk,de mindenképp megyünk majd nagyobba.
kezdettől így szokattuk őket hogy zaj,és fény meglegyen,persze nem bömbölde,de nem akartuk hogy padlóreccsenésre is felébredjenek
szokás kérdése minden.
és mikor már elalusznak mélyen akár bomba is robbanhat felőlük.
na meg azért a kistesót is összehoztuk a kislányunk mellett éjnek-idején hát ez van ,fel se kelt rá,kicsit fura volt de túléltük.
most nem telik nagyobbra majd megyünk ha adódik valami jobb,de akkor is csak 2 szobásba,nem izgat hogy 2-en osztoznak majd rajta,pláne hogy ellenkező neműek.
örüljenek hogy lesz gyerekszoba,sokaknak ennyi sincs.
úgyhogy ti is örüljetek inkább.
Kedves kérdező, ne is törődj ezekkel a "minek neki 3 gyerek" válaszolókkal. Csak azért nem irok most csunya szavakat, mert törli a moderátor...
Mi is közös szobában alszunk a 4 éves lányunkkal,és nemsokára érkezik ugyan ebbe a szobába a tesó.
Soha nem zavarta a lányomat a tv, sőt semmilyen zaj, az egyébb dolgokat meg lehet oldani a konyhában, vagy késő éjszaka. Ugyanis nekünk nincs másik szoba.
Amint lesz lehetőségünk, nagyobb lakásba vagy házba költözünk, de ez nem mostanában lesz.
Hogy lehetnek az emberek ilyen.... (nem találok szavakat).
ez nekem is nagyon durva. bár ha tényleg költöztök, és a gyerekeknek lesz saját szobájuk, legalább nemek szerint 1-1, akkor az elfogadhatóbb. nem rossz dolog tesóval egy szobában felnőni, de nem mind1, h a ház/lakás 50nm-es, vagy 80. mert kell a saját tér, kell egy kis lehetőség elvonulni, nyugiban lenni.
iszonyat frusztráló úgy élni, h egymás hegyén-hátán nyomorogtok, nincs elég élettér.
úgy olvastam anno, hogy emberenként 25nm az ideális, ha az egész lakás területét vesszük. tehát nektek 100nm-es lakásban kéne élnetek, hogy mindenki stresszmentes lehessen.
mi most 50nm-es lakásban élünk, ami 2 szobás. kettőnknek elég, de ha lesz gyerekünk, akkor pár éven belül 3 szobásba költözünk, hogy lehessen normális saját szobája, és nekünk se a nappaliban kelljen aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!